Konfirmander tar en selfie
Foto: Magnus Aronson/IKON

Konfirmation

Vad är kristen tro? Hur påverkar det mig och mitt liv? Kan jag fortfarande gå på fester fast jag är kristen? Livet är fullt av frågor. Så är det att vara människa. I konfirmationen kan vi hjälpas åt att svara på några.

Du som är född 2007 kan snart anmäla dig till konfirmation i Hörby
församling. Det hade varit så roligt att få träffa och lära känna just dig!

Konfirmationstiden är en unik chans att få prata om frågor om kristen tro och allt annat som rör dig och ditt liv. Vi har alla frågor och funderingar i livet och kanske kan du få svar på några under din konfirmandtid. Tillsammans med nya och gamla kompisar får vi fundera och resonera om allt möjligt, stort som smått. Vi lär oss mer om oss själva och pratar om alltifrån Gud, Jesus, död och liv till kärlek, identitet, A-traktorer, sport och musik.
Konfirmationstiden innehåller allt mellan himmel och jord.

Den 31 augusti kl. 18.00 har vi en PIZZAKVÄLL i parken bakom
församlingshemmet i Hörby. Då är du välkommen för att äta pizza,
få information och ställa alla dina frågor.

Anmälan till konfirmationen öppnar den 1 september på vår hemsida svenskakyrkan.se/hoerby.
Men, kommer du till pizzakvällen och har med dig en vårdnadshavare har du möjlighet att anmäla dig redan då, en dag tidigare än alla andra helt enkelt!

Pizzakvällen är gratis och ingen anmälan behövs. Det är bara att komma! Varmt välkommen!

All information, och vilka grupper vi erbjuder under 2021-2022, kommer upp på vår hemsida under juli månad. Har du eller dina vårdnadshavare
några frågor innan dess är ni varmt välkomna att höra av er till:

Lenitha Hansson, församlingspedagog