Foto: Sven-Erik Falk

Tidigare församlingar

Här kan du läsa om våra fem tidigare församlingar. Du kan också ladda ner vår församlingsinstruktion, där du kan läsa mer om Herrljungabygdens församlings arbete och uppdrag.

Om oss

Herrljungabygdens församling hette tidigare Herrljunga pastorat och bestod då av fem församlingar. Dessa var Herrljunga församling, Herrljunga landsbygdsförsamling, Hovs församling, Hudene församling och Östra Gäsene församling.

I Herrljungabygdens församling finns 21 kyrkor, 2 kapell och 3 församlingshem. Under rubrikerna i menyraden kan du också läsa om vilka som sitter i respektive församlingsråd.

I Församlingsinstruktionen beskriver vi vårt arbete och uppdrag samt information om de verksamheter vi bedriver i församlingen.