Konfirmand 2020/21

Anmäl dig till någon av våra konfirmandgrupper 2020-2021. Här kan du läsa mer om de olika alternativen!

Nu är det du som är född 06, som blir inbjuden till att konfirmera dig i Svenska kyrkan. Ett år som vi hoppas ska fyllas med läger, skratt och diskussioner om allt mellan himmel och jord. Konfirmation handlar om att bekräfta sitt dop och vad det innebär för dig kan vi gemensamt vrida och vända på under året. Det är ditt år och vi finns med dig hela vägen.

Vi erbjuder fyra olika grupper med samma mål - konfirmation under 2021

Istället för en informationskväll i kyrkan bjuder vi in till våra Sommarkvällar i Säm under fyra torsdagar, där ni har möjlighet att ställa era frågor och träffa oss.

Äventyrsgrupper
Det finns tre alternativ för dig som gillar att åka på läger. Vi börjar med ett kortare upptaktsläger för att lära känna varandra. Därefter följer ca 1 träff i månaden, antingen lördag eller söndag. Vi åker på ett längre läger under konfirmandtiden.

Vinteräventyr (1000 kr i egenavgift)
Vi upplever olika vinteräventyr och njuter av allt vad snön kan erbjuda under några fartfyllda dygn i Norra Jämtlandsfjällen. Vinterlägret går av stapeln under
påsklovet -21.

Sommaräventyr (1000 kr i egenavgift)
Nytt för i år är att vi kör två olika inriktningar som du får välja på. Gemensamt för de båda är att vi åker på det längre lägret under sommarlovet.

Fjäll
Alla som upplevt våra svenska fjäll på sommaren vet att det är magiskt. De inbjuder också till många spännande aktiviteter vi kan göra tillsammans.

Skärgård
Västkusten i all ära men på skärgårdsäventyr förflyttar vi oss till ostkustens gröna skärgård och utmanar oss med äventyr både på vatten och land.

Stockholmsgruppen
Vill du ha lite kortare läger med mer storstad? Är du nyfiken på ett konfa-alternativ med mer musik och utflykter?
Vi börjar med ett upptaktsläger och avslutar med en weekendresa till Stockholm. Däremellan träffas vi ca 1 gång i månaden på lördagar. Utöver det kommer vi göra några studiebesök i vårt närområde under vår konfirmandtid tillsammans.