Foto: Maria Jonsson

Konfirmand 2021/22

Anmäl dig till någon av våra konfirmandgrupper 2021-2022. Här kan du läsa mer om de olika alternativen!

I år är det din tur, som är född 2007, att få erbjudandet om att konfirmera dig i Svenska kyrkan. Ett år som vi hoppas ska fyllas med läger, skratt och diskussioner om allt mellan himmel och jord. Konfirmation handlar om tro, hopp och kärlek.

Vi erbjuder två olika inriktningar med samma mål - konfirmation under 2022

Sommaräventyr
Det här är alternativet för dig som gillar att åka på läger. Vi börjar med ett kortare upptaktsläger för att lära känna varandra. Därefter följer ca 1 träff i månaden. Vi åker på ett längre läger under sommarlovet.

Blir det många anmälningar så kan gruppen delas.

Jorm
Alla som upplevt våra svenska fjäll på sommaren vet att det är magiskt. De inbjuder också till många spännande aktiviteter vi kan göra tillsammans.

Längs Vildmarksvägen i norra Jämtlandsfjällen har vi under många år hittat på äventyr med konfirmander. Vi bor på en fjällgård och fyller dagarna med härliga utflykter, hisnande pirr i magen och skapar minnen för livet.

Storstadsäventyr
Vill du ha lite kortare läger med mer storstad? Eller trivs bättre i en mindre grupp?

Stockholm låter oss uppleva storstadspulsen under några dagar. Vi gör utflykter och lär känna vår huvudstad under en weekend på våren. Vi börjar med ett upptaktsläger och avslutar med en weekendresa till Stockholm. Däremellan träffas vi ca 1 gång i månaden.

Du som känner att du inte vill åka på läger är också varmt välkommen att anmäla dig.
Ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer!

Fyll i dina kontaktuppgifter för att anmäla dig till konfirmation i Svenska kyrkan i Herrljungabygdens församling läsåret 21/22. Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska. Vi hanterar personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen.

VAL AV GRUPP

FÖRSTAHANDSVAL