Ideell i Svenska kyrkan

- för dig som vill engagera dig ideellt för ett kortare eller längre uppdrag i vår församling

INSPIRATIONSDAG

Den 4 april inbjuder vi alla som är eller vill bli ideella i vår församling till en inspirationsdag. Läs mer här

Vi trivs där vi behövs!
Vill du, som en av många andra, engagera dig ideellt i Hedemora, Husby och Garpenbergs församling?

- Det behövs villiga händer och fötter för enkla sysslor och uppdrag där det krävs specialkompetens

- Alla uppdrag har tydliga början och slut

- Du får handledning

Här kan du göra en intresseanmälan om du vill engagera dig ideellt i Hedemora, Husby och Garpenbergs församling. Vi kontaktar dig inom kort så att vi får träffas och se vilka uppdrag som kan passa dig.

Kontakta mig helst via:

För mig passar det bäst att engagera mig: (markera en eller flera rutor)

Jag kan tänka mig att vara med som ideell medarbetare i följande aktiviteter: (markera en eller flera rutor)

Jag vill helst vara på följande orter: (markera en eller flera rutor)

Du kan även gå in och anmäla dig på något av de lediga uppdrag vi har just nu på svenskakyrkan.volontarbyran.org eller kontakta Erika Jernberg 0225-27 70 41 erika.jernberg@svenskakyrkan.se och tala om vad du vill göra så försöker vi hitta uppdraget för dig.

Just nu har vi följande uppdrag ute på Volontärbyrån:

Kyrktaxichaufför