Pilgrimsleden

Välkommen till pilgrimssidan för Hedemora-Husby-Garpenbergs församling.

Hedemora-Husby-Garpenbergs församling har en pilgrimsled som i huvudsak är en vandring i cirkel med start och mål i Hedemora
.

Leden är ca 12.5  mil lång och etapperna runt 15-20 km vardera  (en etapp blir ca 24 km).

Vi passerar Hedemora kommuns samtliga kyrkor under vandringarna.

Ansvariga för pilgrimsprojektet:

Ninni Emanuelsson

e-post ninni.emanuelsson@svenskakyrkan.se

Cecilia Dresch

Telefon 0225-25 70 13

e-post cecilia.dresch@svenskakyrkan.se

Leden är märkt med blå markering på stolpar och vår egen logotype.

LEDKARTA FINNS ATT KÖPA PÅ PASTORSEXPEDITION S:T PAULUSGÅRDEN OCH TURISTBYRÅN I HEDEMORA.

HÄR KAN DU TITTA PÅ PILGRIMSLEDEN VIA GOOGLE MAPS

Aktuella händelser 2019

Pilgrimsvandring

Höstvandring på Reservatsleden, 17 km. Samling kl. 9.00 Pålsbennings naturreservat.

Välkommen på en pilgrimsvandring i Garpenberg, vi vandrar Reservatsleden som går mellan 4 olika naturreservat med olika naturtyp. Tema: Tacksägelse. Ta med egen lunch, fika och sittunderlag. Ingen kostnad.

Anmälning och mera info: 0225-25 70 73

e-post: ninni.emanuelsson@svenskakyrkan.se