Hedemora, Husby och Garpenbergs församling Besöks- och postadress: Kyrkogatan 20, 77630 Hedemora Telefon: +46(225)257000 E-post till Hedemora, Husby och Garpenbergs församling

Pilgrimsleden

Välkommen till pilgrimssidan för Hedemora-Husby-Garpenbergs församling.

Hedemora-Husby-Garpenbergs församling har en pilgrimsled som i huvudsak är en vandring i cirkel med start och mål i Hedemora
.

Leden är ca 12.5  mil lång och etapperna runt 15-20 km vardera  (en etapp blir ca 24 km).

Vi passerar Hedemora kommuns samtliga kyrkor under vandringarna.

Ansvariga för pilgrimsprojektet:

Ninni Emanuelsson

e-post Ninni Emanuelsson

Anders Berglund

Telefon 0225-25 70 14

e-post Anders Berglund

Leden är märkt med blå markering på stolpar och vår egen logotype.

LEDKARTA FINNS ATT KÖPA PÅ PASTORSEXPEDITION S:T PAULUSGÅRDEN OCH TURISTBYRÅN I HEDEMORA.

HÄR KAN DU TITTA PÅ PILGRIMSLEDEN VIA GOOGLE MAPS

Aktuella händelser 2018

Söndagen den 7 oktober kl.9.00, Garpenberg. Samling stora skylten vid Pålsbennings naturreservat

Pilgrimsvandring på Reservatsleden. Tema: Trons kraft

Vandring mellan 4 olika naturreservat Hässlen, Realsbo, Blåberget och Pålsbenning, varje reservat med sin unika naturtyp, ca 18 km. En vacker naturupplevelse med inslag av tystvandring och delande. Ta med egen lunch och fika.

Anmälan och mera info: 0225-25 70 73