Hedemora-Garpenbergs församling

Hedemora-Garpenbergs församling Besöksadress: Kyrkogatan 20, 77630 Hedemora Telefon: +46(225)257000 E-post till Hedemora-Garpenbergs församling Webbplats

Hedemora-Garpenbergs församling

Välkommen!

Södra Dalarnas egen församling

Sommarbladet 2016 för allt som händer i församlingen - ladda ned!

Hedemora-Garpenbergs församling är belägen i det vackra södra Dalarna. Med våra drygt 8000 medlemmar är vi en stor del av södra Hedemora kommun som fördelar sig över landsbygden och huvudorterna Hedemora, Garpenberg och Vikmanshyttan. Vi har tre kyrkor, Hedemora kyrka, Garpenbergs kyrka och Vikmanshyttans kyrka samt tre församlingshem. Ett församlingshem i Hedemora, S:t Paulusgården, Garpenbergs församlingshem och Vikmanshyttans församlingshem/kyrka. Vi har en omfattande verksamhet inom många olika områden. Kontakta den ansvarige för det område du önskar få mer information om.

För dig som vill engagera dig ideellt