Gospel sisters with company

Gospel sisters with company är Hallsbergs nya gospelkör! Det utlovas sång och glädje till medryckande och rörande gospeltoner. Vi övar tisdagar kl. 19.15. Välkomna!

Gillar du gospel lika mycket som Gospel sisters with company? Kom då hit och sjung, för äntligen finns det en gospelkör i Hallsberg igen!

TID: Tisdagar kl. 19.15-20.30
PLATS: Församlingsgården (Ödmjukheten)

Vi är ett gäng glada tjejer, kvinnor och damer som träffas på tisdagarna efter veckomässan för att göra det vi tycker om allra mest – sjunga. Vi sjunger i stämmor, med fokus på gospel men självklart smyger sig annan härlig musik in också. Vi övar inför olika framträdanden och sjunger upp när det passar oss.

Förutom kören hittar vi gärna på andra roliga saker ihop. Det som ligger närmast just nu är att få ihop en mysig, god frukost och kanske lite rolig karaoke.

Det utlovas sång och glädje och vi vill gärna att fler får dela detta. Vi inleder kvällen med mat kl. 17.30 för den som kan och sedan veckomässa i Adventskyrkan kl. 18.30. Kom på någon av våra övningar eller hör av dig till körledaren Veronica Wallgren om du har frågor. Varmt välkommen!