Gospel sisters with company

Gospel sisters with company är Hallsbergs nya gospelkör! Det utlovas sång och glädje till medryckande och rörande gospeltoner. Vi övar tisdagar kl. 19.00. Välkomna!

Terminsstart 20 september!

Gillar du gospel lika mycket som Gospel sisters with company? Kom då hit och sjung, för äntligen finns det en gospelkör i Hallsberg igen!

TID: Tisdagar kl. 19.00-20.30
PLATS: Församlingsgården (Ödmjukheten)

VÄLKOMMEN TILL HÖSTENS PROVA PÅ-TILLFÄLLEN
20/9, 27/9, 4/10 kl. 19.00-20.30 i Församlingsgården.

OM OSS: Vi är ett sångglatt gäng som träffas på tisdagarna efter veckomässan för att göra det vi tycker om allra mest – sjunga. Vi sjunger i stämmor, med fokus på gospel men självklart smyger sig annan härlig musik in också. Du behöver inte kunna noter utan tanken är att vi lär oss mycket utantill. Ibland kan livet göra att du inte alltid kan komma vid alla övningstillfällen och då har vi en app som du kan öva med hemma. Det utlovas sång och glädje och vi vill gärna att fler får dela detta. Vi avslutar med te och smörgås och en trevlig pratstund innan vi avslutar kvällen.

Urval av repertoar:
Total praise, Ditt ord består, My lord what a morning, Psalm 150 och I woke up this morning.

Hör av dig till körledaren Veronica Wallgren om du har frågor. Varmt välkommen!