Other languages with Google Translate

Håbo pastorat Besöksadress: Västerhagsv 15, 74624 BÅLSTA Postadress: BOX 194, 74624 BÅLSTA Telefon:+46(171)468020 E-post till Håbo pastorat

Magdalenakyrkan

Är en central mötesplats i pastoratet, här bedrivs många olika verksamheter.

Här ligger Magdalenakyrkan

En mötesplats för alla åldrar

Välkommen in! Här finns expedtion, kansli, bibliotek, verksamheter och aktiviteter för barn, unga och äldre. I Magdalenakyrkan firar vi gudstjänst flera gånger i veckan, på svenska och finska. Se kalender för detaljer och under flikar för verksamheterna med barn och vuxna. Magdalenakyrkan är också en plats med mycket musik, de flesta av våra körer övar här. På tisdagar från höst till vår har vi sopplunch med dagens soppa, bröd, kaffe och kaka, för 50 kronor.

Vi hyr ut möteslokaler. Trådlöst nät finns

Se kontaktuppgifter nedan. Behöver du tillgång till trådlöst nät så säg till när du bokar. Då får du en engångs-inloggning när du kommer. Dator/sladdar står ni för själva.

En liten soffgrupp finns på kyrktorget, sitt gärna ner en stund. Böcker, tidningar och broschyrer finns tillgängliga, särskilt i Jesajarummet strax bredvid. Det finns Fairtrade-varor och böcker till salu till höger om garderoben.

Pastorsexpeditionen

Expeditionen Susanne Petersen

Mer om Expeditionen Susanne Petersen

Expeditionen öppen vardagar 9-12, 13-15 Växeln öppen vardagar 8-16 Kyrktaxi bokas senast fredag kl 11 Adress Västerhagsvägen 15, Box 194, 746 24 Bålsta

Marianne Toikkanen

Assistent

Mer om Marianne Toikkanen

Bokning av dop, vigsel, välsignelse, begravning, dopkalas, minnesstund och möten i församlingshemmen. Telefontid måndag-fredag kl. 09-12, 13-15.