Konfirmation

Under ytan hörs musiken! Vem är jag? Vad är kärlek? Vem är vacker? Vem styr mitt liv? Kan man födas ond? Vem eller vad är Gud?

Ibland går allt ganska lätt, det bara flyter på. Fina kompisar, ny mobil och solen skiner. Andra dagar snurrar tusen "varför" runt i huvudet.

Hos oss funderar vi på vad som är viktigt i livet, vad som händer när man dör och vad hoppas vi ska hända innan dess? Konfirmation handlar om tro, hopp och kärlek, om Gud i Genarp och om Gud i Världen.

Oftast går du i åk 8 när du konfirmeras men även du som är äldre är självklart välkommen.
Döpt eller inte, kom och prova om detta passar dig.
Konfirmation är inte skola, inte läxor.
Du bestämmer själv vad du tycker eller tror och om du vill vara med hela vägen när vi ska hitta lösenord till äventyret som finns runt hörnet.

Visst vågar du testa?

Nu är anmälningslänken öppen för ungdomar födda år 2005 som vill konfirmera sig 2019/2020.

Konfirmationsupplägget ser ut så här:
Vi träffas för första gången på lördagen den 30 november kl. 11-13 i Genarps kyrka.
Söndagen den 1 december samlas vi kl. 10.15 i Genarps kyrka och firar sedan mässa ihop kl. 11. Efteråt är det fika, dagen slutar ca kl. 13.

De två första veckorna på sommarlovet, måndag 15 juni-fredag 26 juni träffas vi intensivt varje dag (även kvällstider kan förekomma) men vi är lediga under midsommarhelgen. Tisdag 16 juni-torsdag 18 juni är vi preliminärt på läger.
Konfirmation i Lyngby kyrka lördagen den 27 juni kl. 13.00.
Festmässa i Genarps kyrka söndagen den 28 juni kl. 10.00.

Om ni har några frågor får ni gärna höra av er till Rikke Möller Andersen eller Ylva Cole, se kontaktuppgifter nedan.

Här får konfirmanderna prova på att måla ikoner Bild: Ylva Cole

Det är oss du träffar!