Konfirmation

Under ytan hörs musiken! Vem är jag? Vad är kärlek? Vem är vacker? Vem styr mitt liv? Kan man födas ond? Vem eller vad är Gud?

Ibland går allt ganska lätt, det bara flyter på. Fina kompisar, ny mobil och solen skiner. Andra dagar snurrar tusen "varför" runt i huvudet.

Hos oss funderar vi på vad som är viktigt i livet, vad som händer när man dör och vad hoppas vi ska hända innan dess? Konfirmation handlar om tro, hopp och kärlek, om Gud i Genarp och om Gud i Världen.

Oftast går du i åk 8 när du konfirmeras men även du som är äldre är självklart välkommen.
Döpt eller inte, kom och prova om detta passar dig.
Konfirmation är inte skola, inte läxor.
Du bestämmer själv vad du tycker eller tror och om du vill vara med hela vägen när vi ska hitta lösenord till äventyret som finns runt hörnet.

Visst vågar du testa?

Den 29 juni konfirmerades 2018/2019 års konfirmationsgrupp i Lyngby kyrka.

I september kommer det att skickas ut information om 2019/2020 års konfirmation till de som är födda år 2005. Konfirmationsundervisningen kommer att ha samma upplägg, med några träffar på hösten och våren och sedan två intensivveckor på sommaren 2020.

Om ni har några frågor får ni gärna höra av er till Rikke Möller Andersen eller Ylva Cole, se kontaktuppgifter nedan.

Här får konfirmanderna prova på att måla ikoner Bild: Ylva Cole

Det är oss du träffar!