Gudstjänst och bön

Varje människa kan möta Gud när som helst och hur som helst och det finns en kraft i att möta Gud tillsammans. Gudstjänsten är mötesplatsen, där du och jag möter Gud och där Gud möter oss tillsammans. I församlingarna firas gudstjänst regelbundet. Gudstjänst firas på olika sätt och vid olika tidpunkter under veckan. Varmt välkommen att vara med och fira gudstjänst!

Solljus mellan trädstammar

Digitala andakter våren 2022

Välkommen att fira en digital andakt tillsammans med oss. Sista andakten för terminen firas 22 juni och startar sen upp i höst igen.

Människor och barn på en gudstjänst

Gudstjänst i olika former

Vad är egentligen skillnaden på en högmässa och söndagsgudstjänst?

Nattvard

Nattvarden

kallas också den sista måltiden, men den pågår fortfarande för att påminna oss om att Jesus är med oss alla dagar.

Kollektändamål

Gävle församling 2022

Hitta en gudstjänst!

Här på webben finns uppgifter om var och när det firas gudstjänst i en kyrka nära dig. Kolla i kalendern uppe till höger. Du kan också ladda ner appen Kyrkguiden i din smartphone.