Foto: Helena Johansson

Körer

Körerna har en viktig uppgift i församlingens gudstjänstliv. Sång och musik gör budskapet om Kristus ännu tydligare och lyfter gudstjänsten ytterligare. Längtar du efter att sjunga i kör? Tveka inte att kontakta oss.

Gällivare kyrkokör

Vi medverkar vid 2-3 gudstjänster samt 1 konsert/termin. Övning varje torsdag 19:00-20:30 i församlingshemmet i Malmberget.

Allhelgonakören

Under hösten, vintern och våren sjunger vi på onsdagar kl 19.15 i församlingshemmet i Malmberget. Under sommaren har vi ett uppehåll.
Välkomna! Allhelgonakören leds av Per Westerlund.

Församlingskören

Kören övar i Gällivare och Hakkas församlingsgårdar onsdag kl 18:00-20:00. Vi medverkar vid 2-3 gudstjänster samt 1 konsert/termin.

POP-UP KÖREN
- under coronapandemin träffas vi digitalt.

Vi träffas på Lapphärbärget, måndagar, klockan 18 och sjunger tillsammans 1,5 timme. Det vi sjunger i POP-UP KÖREN är allt från barnsånger, barnpop och gospel till det som spelas på radion. En salig blandning med mycket glädje.