Fors och Ragunda pastorat

Kontakt

Fors och Ragunda pastorat Besöks- och postadress: Centralgatan 3, 84432 Hammarstrand Telefon: +46(696)10004 E-post till Fors och Ragunda pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Fors och Ragunda pastorat

Vill du låta döpa ditt lilla barn? Eller är du ung eller vuxen och vill bli döpt själv? Dopet är en fest då vi firar att den som döps blir en del i Guds stora familj.

Dopet är en fest i Guds familj

Konfirmation handlar om Gud och om det du tycker är viktigt i livet. Vi vill ge dig en chans att lära dig mer om kristen tro och det är okej att fråga om allt.

Konfirmationen är ett minne för livet

Planerar ni ert bröllop? Då har ni en dag framför er som ger minnen för livet. En vigsel kan vara stor och pampig eller liten och intim. Det är helt upp till er hur ni vill säga ja till varandra.

Ett välsignat bröllop

När en familjemedlem, släkting eller vän dör är det viktigt att få ta ett sista farväl. I kyrkan gör vi det i en begravningsgudstjänst då vi överlämnar den som dött till Gud.

Begravningen ett sätt att säga farväl

Vi söker både kyrkoherde och en komminister!

Våra församlingar ligger i Jämtland, med storslagen natur, strategiskt belägna mitt i Härnösands stift, har ca 2900 tillhöriga, vilket är 76% av alla innevånare i området. Här finns bra utbyggd närservice med grundskolor, gymnasium, bank, affärer, jord- skogsbruk och industrier.

Tycker du om naturen och vill bo och verka på landsbygden?

Vi är ett arbetslag om 11 anställda som ser glädjen i jobbet och är nyfikna på framtiden. Vill DU bli en av oss?

Tillträde enligt ök, vi kommer att genomföra intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan. Ring så berättar vi mer - du kommer inte ångra dig om du blir en av oss!

Kyrkorådets ordförande Stefan Nilsson 070-374 89 70

Tf. kyrkoherde Solbritt Lidström 0696-100 26