Svenska kyrkan i Farsta Besöks- och postadress: Lingvägen 149, 12361 Farsta Telefon: +46(8)6836300 E-post till Svenska kyrkan i Farsta

Dop/Konfirmation för vuxna

Undervisning och samtal som kan avslutas med dop och/eller konfirmation

Blev det där med konfirmation inte av när du var 15?
Man kan även konfirmeras som vuxen. Vill du grubbla över meningen med livet tillsammans med andra? Är du nyfiken på kyrkan? Vill du fördjupa dig i den kristna trons mysterier? Ta chansen att göra en inre och yttre resa. Vi träffas och med hjälp av samtal, diskussioner och kunskapsfördjupning i den kristna tron, fika, musik och mycket annat samt ge oss i kast med livets allra djupaste frågor. Avslutas med dop och/eller konfirmation. Kostnadsfritt.

Döpas som vuxen
De flesta som döps i Svenska kyrkan är under ett år, men många ungdomar döps också i samband med konfirmationen. Man kan också låta sig döpas senare i livet, det finns ingen åldersgräns för dopet.

För frågor och funderingar om dop och/eller konfirmation. Hör av dig till växeln, tfn 08-683 63 00 eller maila farsta.forsamling@svenskakyrkan.se