Sommarmusik i Falkenbergs pastorat

Här finner ni ett digert musikprogram för sommaren 2019 i hela Falkenbergs pastorat.

Det är fri entré till samtliga arrangemang. En frivillig kollekt tas upp vid varje tillfälle. Start 25 juni. Redan arrangerade konserter tas bort från listan nedan - för att göra listan kortare... Här följer alla konserter i kronologisk ordning.

Piano, pianist, natur, blommor
Bild: James Zwadlo/Unsplash

Söndag 4 augusti  S:t Laurentii kyrka, kl. 21.30

Levande ljuskonsert - Vokalensemblen Heinavanker, Dirigent Margo Kõlar
Vokalensemblen Heinavanker är sammansatt av några av Estlands ledande sångare. Ensemblen har sina rötter i liturgisk musik och framför här musik av renässansmästarna Johannes Ockeghem och Marbrianus de Orto samt av körens dirigent Margo Kõlar.

Onsdag 7 augusti  Stafsinge kyrka, kl. 19

Gott och blandat
Ann-Catrin Björnberg – sång, piano, Anna Säfström – sång & Karin Brötjefors - sång.
Ann-Catrin Björnberg, tidigare organist i Skrea församling bjuder på ett blandat program tillsammans med sina döttrar.

Tisdag 13 augusti Torups kyrka, kl. 19

Sensommarsång – Torups kyrkokör med gästartist Kenneth Benjaminsson