Hitta i Falkenbergs pastorat

Falkenbergs pastorat sträcker sig från stränderna i väster till skogarna österut. Vi är omkring 32 000 medlemmar i 16 församlingar. Alla har vi ett gemensamt uppdrag; att bära ut evangeliet om Jesus Kristus till människor.

Vi gör det i gudstjänster, i grupper under veckan och i många personliga möten. Just nu bygger vi upp nya gemensamma strukturer för att hitta bra sätt att arbeta tillsammans och ta tillvara de unika möjligheterna i varje församling. Tillsammans är vi drygt 150 medarbetare som arbetar i pastoratet.