Du behövs

Nyhet Publicerad

En församling med många aktiva och engagerade människor blir en folkets kyrka, rik på liv och gemenskap. Kyrkan blir vad kyrkans medlemmar gör den till och därför behöver församlingen utöver de anställda, många frivilliga och lekmän för att skapa förutsättningar för ett gott församlingsliv och för att bedriva olika verksamheter.

Du behövs oavsett om du är yngre, vuxen eller äldre och om du kan vara med en gång eller flera. Vi har gjort ett formulär som nedladdningsbar pdf-fil. Denna kan du öppna, skriva ut och fylla i om den insats som just du har lust och skulle kunna bidra med. Formuläret finns även på pastorsexpeditionen. Lämna den på pastorsexpeditionen i Kyrkans hus eller skicka den till:

Höllvikens församling
Kyrkvägen 7