Foto: Unsplash

Ny webbplats

Nyhet Publicerad Ändrad

Upptäck vår nya webbplats. Utseende och innehåll har blivit mer anpassat för användaren och bakom kulisserna finns en stabil grund att stå på inför framtiden.

Måndag den 25 april lanserades Svenska kyrkans uppdaterade webbplattform med 550 underwebbplatser och mer än 200 000 publicerade sidor. Förmodligen är det den största webbplatsmigration som genomförs i Sverige i år. Och vi i Gustavsberg-Ingarö församling är en del i detta!

I korthet innebär det att vi anpassat webben utifrån att idag så söker människor information ifrån många olika enheter. Du kan därför se sidan lika bra på din telefon som i din dator.  Förutom utseendet tillkommer en del nya funktioner. En del kommer att finnas tillgängliga nu på måndag. En del tillkommer senare under våren.

Bakom kulisserna har det skett en hel del. Det har lett till att vissa sidor kanske inte finns på plats än, eller att en fil inte går att ladda hem. Använd gärna vår nya sökfunktion för att hitta det du letar efter. Du hittar den under förstoringsglaset högst upp till höger.

 Att vi nu går live med den nya webben ska inte ses som att vår webb är klar. Långtifrån. Se det mer som ett startskott!