Tack för ert stöd!

Nyhet Publicerad

123 754 kronor! Det blev resultatet av årets fasteinsamling i Halmstads församling.

Tack till alla fantastiska människor som på olika sätt ställt upp under insamlingsperioden och bidragit till församlingens fina resultat!
Det finns folk som bakat, lagat mat från sina hemländer och skänkt vinster till lotterier. Andra har kokat kaffe, serverat, sålt lotter med mera. Företag har skänkt vinster och konfirmanderna på Kärleken har sålt bröd till högstbjudande! Bland annat…
Och tack alla ni som på olika sätt gett pengar till insamlingen via kollekter, försäljningar och annat – för utan er hade det inte blivit så bra!
Bland församlingens kyrkor är det även i år Holm som samlat in mest pengar: 55 312 kronor. Det motsvarar i snitt cirka en hundralapp per invånare i Holm. 

Tyvärr är nöden i vår värld stor och behoven många. Svenska Kyrkans internationella arbete går inte till vila för att fastekampanjen är till ända.
Just nu pågår en av de värsta svältkatastroferna i östra och södra Afrika.
Barnen drabbas först. Torka har tagit grödor och boskap. Det enda som växer är svälten. Och den växer snabbt. Just nu kämpar miljontals människor mot akut mat- och vattenbrist. Svenska kyrkans internationella arbete finns på plats i några av de värst drabbade områdena i Etiopien och Zimbabwe. Din hjälp behövs!

Foto: Gustaf Hellsing/IKON

SMS:a TORKA till 72905 och ge 100 kr till mat, vatten och utsäde.  PG 90 01 22-3 | BG 900-1223, märk med TORKA