Kyrkan på Sävja kulturcentrum

Vi finns på plats även på Sävja kulturcentrum

Kyrkan på KC

På Sävja kulturcentrum finns bibliotek, fritidsgård, kafé och ett rikt föreningsliv – och där vill självklart också Svenska kyrkan vara! Vi samverkar med Uppsala kommun kring en del verksamheter, till exempel språkcafé, en tjejgrupp och Kafé Hjärtat. I Kafé Hjärtat träffar du vår husmor Regina, och varje onsdag kl 15-16 finns en präst eller diakon tillgänglig för samtal på ”kyrkbänken”. På Kulturcentrum finns också Våga sjunga-kören som vår kantor Åke leder. I samverkan med biblioteket bjuder församlingen in till en samtalsgrupp som kallas för Livsstegen, med ny gruppstart ungefär en gång per år. Dessutom är det några av oss som har våra kontor här på KC, kom gärna förbi och säg hej!