Välkommen till Danderyds församling Besöksadress: Angantyrvägen 39, 18254 Djursholm Postadress: BOX 2021, 18202 DANDERYD Telefon:+46(8)56895700 E-post till Välkommen till Danderyds församling

Att döpas som vuxen

För dig som är konfirmand och inte är döpt kan dopet äga rum i någon av våra kyrkor, i samband med konfirmationsläger eller vid drop in-dop. Om du är vuxen och vill döpas erbjuds du möjligheten att få en grundläggande undervisning i kristen tro. Dopet kan ske i någon av våra kyrkor eller på det ställe du själv önskar, till exempel i en sjö.

Drop-in-dop
Lördagen den 18 maj 11.00-15.00 välkomnas alla till drop in-dop. Välj mellan dop i Danderyds kyrka, Klockare Malms kapell, andaktsrummet i Församlingens Hus eller ute om vädret tillåter. Efter dopet står fikabordet uppdukat.
Plats: Församlingens Hus
Information: Stina Klimscha, församlingspedagog, 08-568 957 41