Att döpas som vuxen

För dig som är konfirmand inte är döpt kan dopet äga rum i någon av våra kyrkor eller till exempel i samband med konfirmationsläger.Om du är vuxen och vill döpas erbjuds du möjligheten att få en grundläggande undervisning i kristen tro. Dopet kan ske i någon av våra kyrkor eller på det ställe du själv önskar, till exempel i en sjö.

Ungefär en gång per år anordnar vi drop-in-dop. Nästa tillfälle är 15 maj 2019. Mer information kommer att finnas på hemsida och Facebooksida när det närmar sig.