Kontakt

Masthuggs församling Besöksadress: Storebackegatan 15, 41318 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans kyrkoplan 1, 41455 GÖTEBORG Telefon:+46(31)7319200 E-post till Masthuggs församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Öppettider

Masthuggskyrkan är öppen varje dag. Under sommarmånaderna juni, juli och augusti har vi dessutom utökade öppettider.

Masthuggskyrkans öppettider

Alla dagar kl. 09.00-16.00, utom torsdagar då kyrkan stänger kl. 15.00.

Se kalender för verksamheter i kyrkorummet och andra lokaler.

Under sommaren, juni - augusti, har vi utökade öppettider: alla dagar kl. 09.00-18.00, utom torsdagar då vi stänger kl. 15.00.

Du kan komma som enskild besökare och sitta ner en stund, tända ett ljus eller gå runt och titta både inne i kyrkan och utanför. Det finns också möjlighet att boka guidad tur för grupper.

Välkommen till din kyrka!