Burseryds församling

Välkommen till Burseryds församling i Gislaveds pastorat

Välkommen till en härlig sommarkväll med kyrkokören Glädjen!

Torsdagen den 2 juni 18.30 i Södra Hestra församlingshem Vi bjuder på sång, musik och god pajbuffé. Pris:50 kr. Anmälan senast 26/5 till Anita Andersson 073-802 61 00

Konfirmandläger 2022

Klicka här för att se ett bildspel från årets konfirmandläger. Klicka på pilarna som finns till höger uppe i bilden för att kunna läsa bildtexterna.

Sopplunch

Våra soppluncher är ett bra tillfälle att träffa människor samtidigt som det bjuds på god soppa och trevlig underhållning.

Våffelcafé

I Gryteryds sockenstuga anordnas våffelcafé en onsdag en gång i månaden. Där bjuds det på nygräddade våfflor, underhållning och härlig gemenskap.

Digital kyrkogårdsvandring

Nu finns det möjlighet att gå en digital kyrkogårdsvandring på kyrkogårdarna i Anderstorp, Burseryd, Båraryd, Norra Hestra, Reftele, Södra Hestra, Villstad, Våthult och Öreryd. Du kan välja att besöka dessa kyrkogårdar och med hjälp av din smartphone ta del av kyrkogårdsvandringarna eller lyssna här på webben. Välkommen!

Filmer om kyrkorna i Gislaveds pastorat

Här har du möjlighet att besöka varje kyrka via en liten film. En kort historik som ger dig mer kunskap. Det finns även möjlighet att lyssna på dessa filmer när du besöker våra kyrkor. Klicka här för att komma till filmerna!

Dop

GRATTIS OCH VÄLKOMNA TILL DOP I SVENSKA KYRKAN Nu vill vi hälsa välkommen till dop. Dopet är en helig handling, det sker bara en gång men har betydelse för hela livet.

Konfirmation

Det år du fyller fjorton bjuder Svenska kyrkan in till konfirmation. Konfirmation betyder bekräftelse – bekräftelse av ditt dop och dig! ​

Vigsel

Kärleken kommer från Gud. Alldeles gratis. Kyrkan vill gärna välsigna er kärlek genom ett bröllop i kyrkan eller på annan plats. Tillsammans med präst och musiker kan ni forma en högtid med personlig stil som följer er hela livet.

Begravning

När någon dör skakas tillvaron i sina grundvalar. Ingenting blir sig längre likt och tillvaron ter sig kaotisk. Ofta behöver man fixa det praktiska, samtidigt som man behöver få tid att sörja den som gått bort. Som kyrka vill vi finnas till stöd och hjälp.

Kyrkdörren

I vårt gemensamma församlingsblad kan du läsa om vår verksamhet.