Burs pastorat

Kontakt

Burs pastorat Besöksadress: Burs Prästgården 171, 62349 Stånga Telefon: +46(498)483001 E-post till Burs pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Burs pastorat

Stånga - Burs församling och När - Lau församling bildar gemensamt Burs pastorat som ligger på södra Gotland och tillhör Visby stift. Läs mer om gudstjänster, körer för små och stora, konfirmation och livets alla händelser här på hemsidan. Har du frågor - hör av dig!

Välkomna att fira gudstjänst med oss i Stånga, Burs, När och Lau

Välkomna att fira gudstjänst med oss i Stånga, Burs, När och Lau

I pastoratet finns det fyra medeltida kyrkor samt flera församlinghem.

Våra kyrkor - församlingshem

I pastoratet finns det fyra medeltida kyrkor samt flera församlinghem.

Här kan du ladda hem våra församlingsblad. Vill du ha ett hemskickat kontakta expeditionen.

Församlingsblad

Välkomna till någon av våra kyrkor för att lyssna på härlig musik i sommar.

Musik i Sommar

Välkomna till någon av våra kyrkor för att lyssna på härlig musik i sommar.

När en människa ska döpas samlas familj och vänner i kyrkan eller på den plats där dopet ska ske.

Dop

Konfirmationen handlar om kristen tro. Och kristen tro handlar om livet

Konfirmation

Konfirmationen handlar om kristen tro. Och kristen tro handlar om livet och allt som livet rymmer: dig och kompisarna, kärleken och tron, Jesus, orättvisorna och Gud

Bröllop är fest! Ett minne för livet. Att gifta sig borgerligt eller kyrkligt ger samma legitimitet, men i kyrkan ber vi också om Guds välsignelse över äktenskapet.

Vigsel / Bröllop

Den kristna riten för att säga farväl och tacka för en människa är en gudstjänst. I begravningsgudstjänsten överlämnar vi den döde till Gud.

Begravning