Brunnby församling

Välkommen till Svenska kyrkan i vackra Kullabygden.

Välkommen in i gemenskapen!

Brunnby församling består av människor i alla åldrar, med olika bakgrund och med olika intressen. Välkommen i gemenskapen - på det sätt som passar dig! 

Konfirmand 2023-2024

Vi vill hjälpa ungdomarna att formulera sina frågor. Nästan alla ungdomar, på gränsen mellan barn och vuxna, går omkring med många funderingar. Frågor om liv och död, krig och fred, om kärlek, om rättvisa, om framtiden.

Närbild på en bukett vitsippor i en vas.

Försommarkonsert med kammarkören Felicitas

27 maj 16.00 i Brunnby kyrka

Ett hav av lila krokusar.

Händer denna månaden

Här hittar du vad som händer i månadsbladet

Vägkyrka Brunnby kyrka, visning Mölle kapell

Vägkyrka med guidning i Brunnby kyrka 18 juli - 4 augusti. Tisdag-fredag kl. 10-16 visar och berättar vi om kyrkans sevärdheter och berömda takmålningar. Tornvisning fredagar kl. 15. Årets utställningstema är "Prästens kläder" . Förra årets utställning "Predikstolen" finns också att ta del av eftersom predikstolen är 400 år gammal just i år. Mölle kapell visas 17 - 30 juli, med möjlighet att få veta mer om kapellet och dess historia. Välkommen!

En äldre kvinna sitter och äter tillsammans med andra.

Lunchmusik i Brunnby kyrka

En stunds avkoppling med vacker musik i kyrkan och god soppa till priset av 50 kr för soppan. Konserten i Brunnby kyrka kl 11.30-12.00, sopplunch i församlingshemmet 12.00. Välkomna till en stunds gemenskap!

Pilgrimsvandring

Följ med på pilgrimsvandringar i vår och sommar. Alla vandringar utgår från meditationskorset vid Arilds missionshus EFS.

Församlingsliv

Välkommen att dela gemenskapen i våra olika verksamheter!

Dop, konfirmation, bröllop, begravning

Kyrkan finns med under hela livet!

Ett glatt barn med rutig mössa gör V-tecknet med båda händerna mot kameran.

Barn och familj

Sjung, dansa och spela teater i musikalgrupp för barn 7-12 år i Nyhamnsskolan och Brunnby församlingshem. Välkomna!

Bugget - för dig i 8an och uppåt

Bugget är Brunnby församlings ungdomskvällar, en mötesplats för ungdomar i vår församling. Där du som ungdom är med och bestämmer vad vi ska göra. 

Kör och musik

Välkommen till kören! Vi börjar igen 1 februari kl 19.00.

En äldre man står utom hus och skrattar tillsammans med några andra.

Vill du bli ideell medarbetare hos oss?

Vill du ge av din tid och göra en insats för en medmänniska? Har du en speciell kompetens du vill bidra med? Eller vill du göra något helt nytt? Vill du bli en av många ideella medarbetare i Brunnby församling?

Bli medlem och gör detta möjligt!

I vår församling finns plats för dig som tror och för dig som tvivlar. Här finns alltid en plats för dig. Kyrkan är en plats att vara stolt över, läs här om vad du som medlem är med och gör möjligt!