Brunnby församling

Välkommen till Svenska kyrkan i vackra Kullabygden.

Välkommen in i gemenskapen!

Brunnby församling består av människor i alla åldrar, med olika bakgrund och med olika intressen. Välkommen i gemenskapen - på det sätt som passar dig!

Vägkyrka Brunnby kyrka

Välkommen till Brunnby kyrka 18 juli - 7 augusti. Måndag-fredag kl. 11-16 och söndag kl. 13-15 visar och berättar vi om kyrkans sevärdheter. Tornvisning söndagar kl. 13. Årets utställningstema är "Prästkläder och Predikstolen".

Visningskyrka Mölle kapell

Välkommen att besöka Mölle kapell måndag till fredag 18-22 juli, 25-29 juli klockan 13-16. Vi visar och berättar om kapellets sevärdheter.

Församlingskåren

Gemenskap öppen för alla! Program våren 2022

Kyrknyckeln

En crash course för Dig mitt i livet som är nyfiken på vad kyrkan är. En nyckel till grunderna hur Din församling fungerar och vad den gör.

Närbild på en handplockad blombukett.

Konsert 5 juni kl 16.00

Sommarkonsert i Brunnby kyrka

Sommarmusik i Brunnby kyrka och Mölle kapell 2022

Pantrarna

Är du intresserad av snickeri, tycker om att arbeta med dina händer Kom och var med. Vi träffas varje måndag kl 9-12.

Öppet café

Välkomna in på en kopp kaffe och gemenskap. Vi träffas tisdagar jämna veckor kl. 13.30-15.30 inne i församlingshemmet.

Församlingsliv

Välkommen att dela gemenskapen i våra olika verksamheter!

Livshändelser

Kyrkan finns med under hela livet!

Konfirmand 2022-2023

Vi vill hjälpa ungdomarna att formulera sina frågor. Nästan alla ungdomar, på gränsen mellan barn och vuxna, går omkring med många funderingar. Frågor om liv och död, krig och fred, om kärlek, om rättvisa, om framtiden.

Barn och familj

Sjung, dansa och spela teater i musikalgrupp för barn 7-12 år i Nyhamnsskolan och Brunnbyskolan. Välkomna!

Kör och musik

Välkommen till kören!

Stolt medlem!

I vår församling finns plats för dig som tror och för dig som tvivlar. Här finns alltid en plats för dig.

Ett hav av lila krokusar.

Händer denna månaden

Här hittar du vad som händer i månadsbladet

Vill du bli ideell medarbetare hos oss?

Vill du ge av din tid och göra en insats för en medmänniska? Har du en speciell kompetens du vill bidra med? Eller vill du göra något helt nytt? Vill du bli en av många ideella medarbetare i Brunnby församling?