Brunnby församling

Välkommen till Svenska kyrkan i vackra Kullabygden.

Välkommen in i gemenskapen!

Brunnby församling består av människor i alla åldrar, med olika bakgrund och med olika intressen. Välkommen i gemenskapen - på det sätt som passar dig!

Syskonen Möllers stiftelse

Välkommen att ansöka om pengar ur Syskonen Möllers stiftelse. Målet är att främja vård av behövande funktionsnedsatta eller ålderstigna personer i Jonstorp, Väsby eller Brunnby jordregistreringssocknar. Sista ansökningsdag 17 oktober.

En man i rutig skjorta ler mot kvinnan bredvid. En kvinna med röd blus syns suddigt i bakgrunden.

Man trivs där man behövs

Föredrag om ideellt engagemang 25 september och sopplunch

Vi söker en församlingsmedarbetare 50% och en ungdomsledare 50% - är det du?

Välkommen att bli en del av vårt fina arbetslag i vackra Kullabygden!

Ett hav av lila krokusar.

Händer denna månaden

Här hittar du vad som händer i månadsbladet

En äldre kvinna sitter och äter tillsammans med andra.

Lunchmusik i Brunnby kyrka

En stunds avkoppling med vacker musik i kyrkan och god soppa med gemenskap, en tisdag i månaden kl 11.30 - 12.30.

En modell med små vita hus, små träd och några personer som går på en väg mot byn.

Församlingsutfärd 28 september

Besök i "Bibelns värld" Starby

En blandad ungdomskör sjunger och klappar händer i en kyrka.

Sjung gospel i Brunnby kyrka 9 oktober

Gospeldag med gospelmässa under ledning av Jonas Engström

En kyrkoorganist använder orgelns fotpedaler.

Barockt i Brunnby 23 oktober

J S Bach och D Buxtehude med Helena Ek, Brunnby Barock och Per Jarring

Öppet café

Välkomna in på en kopp kaffe och gemenskap. Vi träffas tisdagar kl. 13.30-15.30 inne i församlingshemmet. Vi sätter igång 23 augusti och håller på fram till 29 november.

En bokhylla med gamla böcker.

Öppen bokcirkel 12 september

Kom till Brunnby församlingshem kl 15.00 den 12 september för att diskutera och utbyta tankar om de böcker vi valt att läsa.

Någon har tänt ljus och läser bibeln.

Bibelns Jerusalem

Studiecirkel om Jerusalem

Församlingsliv

Välkommen att dela gemenskapen i våra olika verksamheter!

Livshändelser

Kyrkan finns med under hela livet!

Konfirmand 2022-2023

Vi vill hjälpa ungdomarna att formulera sina frågor. Nästan alla ungdomar, på gränsen mellan barn och vuxna, går omkring med många funderingar. Frågor om liv och död, krig och fred, om kärlek, om rättvisa, om framtiden.

Ett glatt barn med rutig mössa gör V-tecknet med båda händerna mot kameran.

Barn och familj

Sjung, dansa och spela teater i musikalgrupp för barn 7-12 år i Nyhamnsskolan och Brunnby församlingshem. Välkomna!

Kör och musik

Välkommen till kören!

Stolt medlem!

I vår församling finns plats för dig som tror och för dig som tvivlar. Här finns alltid en plats för dig.

Vill du bli ideell medarbetare hos oss?

Vill du ge av din tid och göra en insats för en medmänniska? Har du en speciell kompetens du vill bidra med? Eller vill du göra något helt nytt? Vill du bli en av många ideella medarbetare i Brunnby församling?