Brunnby församling

Välkommen till Svenska kyrkan i vackra Kullabygden.

Välkommen in i gemenskapen!

Brunnby församling består av människor i alla åldrar, med olika bakgrund och med olika intressen. Välkommen i gemenskapen - på det sätt som passar dig!

Ett hav av lila krokusar.

Händer denna månaden

Här hittar du vad som händer i månadsbladet

En äldre kvinna sitter och äter tillsammans med andra.

Lunchmusik i Brunnby kyrka

En stunds avkoppling med vacker musik i kyrkan och god soppa till priset av 50 kr för soppan. Konserten i Brunnby kyrka kl 11.30-12.00, sopplunch i församlingshemmet 12.00. Välkomna till en stunds gemenskap!

Snötäckta kvistar mot blå himmel.

Begränsad halkbekämpning på kyrkogården

På lördagar sker ingen halkbekämpning/skottning och på söndagarna endast i samband med gudstjänst.

Öppen kyrkogårdscirkel

Vi studerar kyrkogårdens historia, olika gravskick m.m. Fokus kommer att ligga på gravarnas historia där vi hjälps åt att hitta information. Målet är att digitalisera denna. Alla är hjärtligt välkomna!

Någon har tänt ljus och läser bibeln.

Flera kvinnor i bibeln

Studiecirkel om några av kvinnorna vi hittar i bibeln.

Kvällsöppet

Tisdagen den 7 februari startar vi upp kvällsöppet kl. 19-21 i församlingshemmet. Alla är hjärtligt välkomna!

Öppet café

Välkomna in på en kopp kaffe och gemenskap. Vi träffas tisdagar kl. 13.30-15.30 inne i församlingshemmet. Vi sätter igång 24 januari och håller på fram till 16 maj.

Församlingsliv

Välkommen att dela gemenskapen i våra olika verksamheter!

Dop, konfirmation, bröllop, begravning

Kyrkan finns med under hela livet!

Ett glatt barn med rutig mössa gör V-tecknet med båda händerna mot kameran.

Barn och familj

Sjung, dansa och spela teater i musikalgrupp för barn 7-12 år i Nyhamnsskolan och Brunnby församlingshem. Välkomna!

Bugget - för dig i 8an och uppåt

Bugget är Brunnby församlings ungdomskvällar, en mötesplats för ungdomar i vår församling. Där du som ungdom är med och bestämmer vad vi ska göra.

Kör och musik

Välkommen till kören! Vi börjar igen 1 februari kl 19.00.

Bli medlem och gör detta möjligt!

I vår församling finns plats för dig som tror och för dig som tvivlar. Här finns alltid en plats för dig. Kyrkan är en plats att vara stolt över, läs här om vad du som medlem är med och gör möjligt!

Vill du bli ideell medarbetare hos oss?

Vill du ge av din tid och göra en insats för en medmänniska? Har du en speciell kompetens du vill bidra med? Eller vill du göra något helt nytt? Vill du bli en av många ideella medarbetare i Brunnby församling?