Konfirmand 2021-2022

Vi vill hjälpa ungdomarna att formulera sina frågor. Nästan alla ungdomar, på gränsen mellan barn och vuxna, går omkring med många funderingar. Frågor om liv och död, krig och fred, om kärlek, om rättvisa, om framtiden.

Konfirmand 2021-2022

Varför händer onda saker i världen? Kan jag alltid vara mig själv? Vad ska jag bli i framtiden? Du är inte ensam om att fundera över livet. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt. När man ses på konfirmandträffar eller läger pratar man om olika frågor i små eller stora grupper. Det kan handla om allt mellan himmel och jord. Ofta hittar man på olika aktiviteter och provar nya saker tillsammans. Man får vara med och fira gudstjänst och andakt, veta mer om vad Bibeln och Psalmboken innehåller och hur det kan hänga ihop med vårt liv här idag.

I Brunnby församling träffas vi två söndagar under hösten och åker på läger 15-17 oktober.

Under våren träffas vi efter skolan på tisdagar, och åker på läger den 6-8 maj. Träffarna är i Brunnby.  Konfirmation i Brunnby kyrka den 21 maj.

Utöver de träffarna så åker vi på läger, kör Gokart, testar gränserna på Prison Island... och mycket mer!

Om du inte är bekväm med någon av de tänkta utflykterna eller med att sova över på lägerhelgerna (lägergården är inte långt borta), så löser vi det på annat sätt!

Sista anmälningsdag den 29 augusti.

Vill du anmäla dig eller veta mer så hör av dig till

mikael.pernborg@svenskakyrkan.se eller 072-512 67 21

Varmt välkommen, vi ser fram emot att träffa dig!

Mikael Pernborg och Anna Waitman