Kyrkan vid vatten - Strömmar av liv

Måndag, tisdag och  torsdag 09.00 - 12.00,

Onsdagar och fredagar- Stängt

Församlingshemmet i Bräcke:

Ingen expedition, eller telefontid.

För kontatk: se öppettider i Gällö

Varmt välkomna

mejladress: Bräcke-Revsunds pastorat

Här hittar du alla våra aktiviteter i Bräcke-Revsunds pastorat

Här hittar du alla våra aktiviteter i Bräcke-Revsunds pastorat

Kontakta oss

Vi är många som arbetar i Bräcke-Revsunds pastorat. Här kan du hitta kontaktuppgifter till oss. Tveka inte att höra av dig!

I pastoratet finns det idag fem vackra kyrkor. Detta fantastiska kulturarv är väl värt ett besök! Har du inte möjlighet att titta in vid någon gudstjänst så kontakta gärna vaktmästarna eller expeditionen så ska vi försöka hjälpa dig efter bästa förmåga.

Kyrkor och andra byggnader

Våra verksamheter börjar nu att bokas in för våren 2018
Vi uppdaterar allt eftersom

Våra verksamheter

Våra verksamheter börjar nu att bokas in för våren 2018 Vi uppdaterar allt eftersom

Livsglädje, utveckling, kärlek och sorg. Vi finns här för dig - i livets alla skeenden,

Dop, konfirmation, vigsel och begravning

Här kan du läsa om kommande helgs tema och helgens texter

Kommande helgs texter

Här kan du läsa om kommande helgs tema och helgens texter

Här hittar du bilder och information på lite olika verksamheter och gudstjänster i vårt pastorat!

Gudstjänster och verksamheter i Bräcke-Revsunds pastorat

Det händer mycket i vårt pastorat. Inte bara gudstjänster, mässor och möten. Följ med oss i vår vardag och dela vårt dagliga arbete, både på allvar och skoj.

Glimtar ur vår vardag

Alla våra musik- och kulturevenemang sker i samarbete med

Bild: Sensus