Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan i Borlänge Besöksadress: Röda vägen 52, Hagakyrkan, 78430 Borlänge Postadress: SVENSKA KYRKAN, Stora Tuna - Torsång, 78181 BORLÄNGE Telefon:+46(243)77100 E-post till Svenska kyrkan i Borlänge

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Finskspråkig verksamhet

Tervetuloa mukaan Borlängen Stora Tunan seurakunnan suomenkieliseen seurakuntatoimintaan! Kokoontumispaikkamme on Hagakirkko, ellei toisin mainita.

Olet tervetullut, kun haluat:

* tavata aivan tavallisia, seurakunnassa aktiivisesti mukana olevia ihmisiä.
* keskustella tai puhua lähimmäisen kanssa kun et tiedä, kenen puoleen kääntyisit elämän vaikeissa tilanteissa.
* kun tunnet itsesi yksinäiseksi.
* suomenkielisiä suruadresseja  on myytävänä seurakunnan kansliassa Hagakirkolla.
* Kirkkotaksi: jos tarvitset kyydin tilaisuuksiin, voit saada kirkkotaksin. Kyyti on ilmainen jumalanpalveluksiin ja muihin tilaisuuksiin joko tulo- tai paluumatkan osalta. Ota yhteyttä kansliaan viimeistään torstaina. Puh. 0243-77101.
* Jos sinulla on toimintaehdotuksia tai toiveita tai haluat muuten vain jutella, ota rohkeasti yhteyttä.

TULEVAA SUOMENKIELISTÄ SEURAKUNTATOIMINTAA:

Kokoontumispaikka on Hagakirkko, ellei toisin mainita. Mahdolliset ohjelmamuutokset ilmoitetaan paikallislehdessä ja Keski-Ruotsin alueradiossa.

Västerås stifts finskspråkiga sidor

Svenska kyrkans finskspråkiga kyrkliga arbete i Tuna kontrakt

Borlänge / Haga kirkko

Seurakuntapiiri Joka toinen torstai parillisina viikkoina/ Församlingskrets med fika varannan torsdag jämna veckor:
klo 13.00

Jumalanpalvelus Joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai/ Gudstjänst första söndagen i månaden   klo 13.00

Kevät 2019 våren