Foto: Jim Elfström/IKON

Öppna Förskolan - utan ledare

Öppet varje vecka i Bollebygd och Töllsjö från vecka 5. Fika finns framdukat, leksaker är framtagna och man är varmt välkommen att komma och gå som man vill.

Öppna Förskolan öppnar för vårterminen i vecka 5. På grund av rådande restriktioner får inte fler än 8 personer samlas. Därför är Öppna Förskolan just nu ledarlös och gruppen samlas inte till någon gemensam aktivitet. Självklart finns personal i närheten, om handräckning behövs säg bara till.

I Töllsjö församlingshem och i Prästgårdspaviljongen i Bollebygd finns varmt vatten till kaffe, te och choklad för självservering och lekredskap finns på plats. I övrigt är verksamheten utomhus i friska luften så ha kläder efter väder. Man kommer och går när man vill, håller avstånd och är varmt välkommen!

Bollebygd - Prästgårdens trädgård

vuxna med barn 0-6 år

Måndagar kl 10 -12 och  kl 14-16
Onsdagar kl. 10-12
Frågor: Cecilia Svensson och Helene Frisk

Toalett finns i Kyrkogårdsförvaltningens röda trähus och i Bollebygds kyrka.

Töllsjö - Församlingshemmet och trädgården

vuxna med barn i åldern 0-6 år

Tisdagar kl 9.30-11.30
Fredagar kl 9.30-11.30
Frågor: Eva Hell Widfeldt

Toalett finns i församlingshemmet.

I Bollebygd är prästgårdens trädgård anpassad för barn med bland annat labyrint och kreativa platser för lek.
Cecilia Svensson

Församlingspedagog, Barn- och ungdomsverksamheten