Barnkörer

Nyfiken på musik? Vi vill ge varje barn möjlighet att upptäcka och utveckla sin musikalitet. Välkommen att vara med och sjunga!

Barnkören i Bollebygd

Barnkören är för barn i årskurs F-3. Kören övar varje vecka och några gånger per termin sjunger barnen i gudstjänsten.

Körledare: Torbjörn Widfeldt

Övning torsdagar 17.30-18.15 i Bollebygds församlingshem.

Barnkören i Töllsjö

Barnkören är för barn i årskurs 1-3. Kören övar 5 gånger. (18/9, 25/9, 2/10, 9/10 och 16/10) sedan ytterliggare 5 gånger (13/11, 20/11, 27/11, 4/12 och 11/12).

Köredare: Anders Stenberg

Övning onsdagar kl 13.30-14.20 i Töllsjö församlingshem.

Living Stones singers i Olsfors

Living stones singers är för barn i årskurs F-4. Kören medverkar vid gudstjänster för små och stora i Olsfors kyrka några gånger under terminen.

Körledare: Maria Särnbratt

Övning torsdagar kl 16.15-17 i Olsfors församlingshem.

Mellankören i Bollebygd

Mellankören är för barn i årskurs 4-6. Vi sjunger på svenska, engelska och ibland på andra språk. Några gånger varje termin sjunger också kören i gudstjänster.

Körledare: Maria Särnbratt

Övning onsdagar kl 18-19 på Utposten i Bollebygd.

Torbjörn Widfeldt

Organist, Musiker