Barnkörer

Nyfiken på musik? Vi vill ge varje barn möjlighet att upptäcka och utveckla sin musikalitet. Välkommen att vara med och sjunga!

INSTÄLLT

Med anledning av coronaviruset är denna verksamhet inställd tills vidare. Informationen uppdateras löpande.

Barnkören i Bollebygd

Barnkören är för barn i årskurs F-3. Kören övar varje vecka och några gånger per termin sjunger barnen i gudstjänsten.

Körledare: Torbjörn Widfeldt

Övning torsdagar 17.30-18.15 i Bollebygds församlingshem.

Barnkören i Töllsjö

Barnkören är för barn i årskurs 1-3. Kören medverkar vid familjegudstjänster och familjemässor i Töllsjö.

Köredare: Anders Stenberg

Övning onsdagar kl 13.30-14.20 i Töllsjö församlingshem.

Living Stones singers i Olsfors

Living stones singers är för barn i årskurs F-4. Kören medverkar vid gudstjänster för små och stora i Olsfors kyrka några gånger under terminen.

Körledare: Maria Särnbratt

Övning torsdagar kl 16.15-17 i Olsfors församlingshem.

Mellankören i Bollebygd

Mellankören är för barn i årskurs 4-6. Vi sjunger på svenska, engelska och ibland på andra språk. Några gånger varje termin sjunger också kören i gudstjänster.

Körledare: Maria Särnbratt

Övning onsdagar kl 18-19 på Utposten i Bollebygd.

Torbjörn Widfeldt

Organist, Musiker