Bjuvs församling

En församling - fyra kyrkor: Bjuv, Billesholm, Norra Vram och Risekatslösa. Telefontid expeditionen: säkrast måndag, onsdag-fredag mellan 10-12 samt 13-15 alla helgfria vardagar. Tisdagar endast 13-15. Tel. 042-856 50. Ni kan även ringa direkt till kyrkogårdsexpeditionen mån, onsd-fred 8-12 & 13-15 alla helgfria vardagar. Tel. 042-856 30. Öppet för besök: helgfria vardagar 8-12 och 13-16.

Anmäl dig till act -"Göra skillnad 2022"

Helgen den 1-2 oktober i Uppsala Konsert & Kongress

En insats för våra bin och insekter

En del gräsmattor på/ i anslutning till kyrkogårdarna kommer inte att klippas ner. Detta för att tusentals bin och insekter är hotade.

Information om nytt gravskick samt renovering av minneslund och naturområde.

På Bjuvs kyrkogård kommer det att ske en del arbete och renovering.

Act Svenska kyrkan agerar för Ukraina

Invasionen av Ukraina är ett faktum. Våra lokala partner finns på plats och stöttar befolkningen. Humanitära insatser pågår och fler förbereds.

Konfirmand 2022-2023

Sista dagen för anmälan är 5 september, anmäl idag för att få plats i din önskegrupp

Gudstjänster och mötesplatser

under JULI & AUGUSTI månad.

Läs Kyrkgluggen här

Nytt nummer mars 2022

Öppen diakoniexpedition

Tisdagar 14-15, torsdagar 10-11 samt 16-17

Hur blir man medlem?

Alla som döps blir medlemmar i Svenska kyrkan. Det går också bra att ansöka om medlemskap hos den församling där man bor. Det gäller både om du vill bli medlem för första gången eller om du tidigare varit medlem och vill bli det igen.

Expeditionen

Kontakt och öppettider