Caféföredrag

Caféföredrag på Bergagården med Bodil Jönsson Tisdagen den 3 mars kl. 19.00 ”Gott om tid”

Den nuvarande föreställningen att vi har ont om
tid är ett märkligt hjärnspöke. Vi lägger mer liv
till åren och fler år till livet. Dessutom har vi en
ovärderlig nytta av all vår teknik. Så varifrån kommer då samtidens olust och hets
och vilsenhet – och vad kan man göra åt den? Bodil Jönsson, tidigare professor på
LTH, känd från bl.a. gamla Fråga Lund och boken ”Tio tankar om tid”. Nu aktuell
med boken ”Gott om tid”.
Anmäl dig senast den 2 mars

irene.palsson@svenskakyrkan.se eller 046-440 41 59
Kostnad: 50 kr

Välkommen

Svenska Kyrkan i Bjärred i samarbete med Sensus studieförbund

Iréne Pålsson

Mer om Iréne Pålsson

Jag heter Iréne Pålsson. I Bjärreds församling har jag arbetat mer än 25 år och jag trivs mycket bra. Jag är utbildad församlingspedagog med uppgift att skapa öppna och välkomnande mötesplatser för vuxna. Det är en förmån att få möta människor med olika bakgrund och erfarenheter och ta deras frågor och funderingar om livet och tro på allvar. Välkommen att höra av dig!