Caféföredrag

Se ljuset i det svarta

Caféföredrag på Bergagården
Tisdagen den 20 november kl. 19.00

Annika Östberg delar med sig av sitt liv och sina erfarenheter. Hon berättar en kortversion om sin resa från Sverige och tillbaka till Sverige för att ge lite bakgrund. Hon berättar också om de tider i hennes liv när hon undrade om kampen var värd att fortsätta, om vad som hjälpt henne att gå vidare när allt känts hopplöst och hur hon fann hopp i det svarta. Hon delar med sig om sin väg till en övertygande tro på att Gud finns samt vad hennes resa har lärt henne om vad som är viktigt i livet. Vi får också ta del av hennes syn på frågorna om sorg, skuld och förlåtelse.

Annika Östberg bor i villa i Söderhamn med sina två Golden Retrievers och jobbar heltid på ett äldreboende när hon inte är ute och föreläser. Hon säger att hon älskar sitt liv och sitt hem i Hälsingland.

Kostnad: 50 kr
Anmäl senast: 19 november till Iréne Pålsson, 046-440 41 59,

Iréne Pålsson

Svenska Kyrkan i Bjärred i samarbete med Sensus studieförbund

Iréne Pålsson

Direkt: 046-4404159

Mer om Iréne Pålsson…

Jag heter Iréne Pålsson. I Bjärreds församling har jag arbetat mer än 25 år och jag trivs mycket bra. Jag är utbildad församlingspedagog med uppgift att skapa öppna och välkomnande mötesplatser för vuxna. Det är en förmån att få möta människor med olika bakgrund och erfarenheter och ta deras frågor och funderingar om livet och tro på allvar. Välkommen att höra av dig!