Caféföredrag

CAFÉFÖREDRAG PÅ BERGAGÅRDEN TISDAGEN DEN 13 MARS KL. 19.00

Caféföredrag på Bergagården Tisdagen den 13 mars kl. 19.00

"Klubben för oss som inte räcker till"
Om sprickorna i tillvaron där ljuset söker sig in.

Vad gör vi när kraven och förväntningarna på oss hopar sig och vi alltmer längtar efter att få tid för vila och återhämtning. En kväll om den ovärderliga uppmuntran och den svåra konsten att hitta vilan i otillräckligheten och värna om det som betyder allra mest.

Ulrica Stigberg är författare och arbetar sedan 20 år tillbaka som präst i Fryshuset . Det senaste året har hon föreläst kring boken Visuell Drog - om barn, unga och nätporr. Hon bor med sin man och sina två söner i Nykvarn i Sörmland.

Kostnad: 50 kr
Anmäl senast: 12 mars till Iréne Pålsson, 046-440 41 59,

Iréne Pålsson

Svenska Kyrkan i Bjärred i samarbete med Sensus studieförbund

Iréne Pålsson

Direkt: 046-4404159

Mer om Iréne Pålsson…

Jag heter Iréne Pålsson. I Bjärreds församling har jag arbetat mer än 25 år och jag trivs mycket bra. Jag är utbildad församlingspedagog med uppgift att skapa öppna och välkomnande mötesplatser för vuxna. Det är en förmån att få möta människor med olika bakgrund och erfarenheter och ta deras frågor och funderingar om livet och tro på allvar. Välkommen att höra av dig!