Caféföredrag

Caféföredrag på Bergagården tisdagen den 26 november 19.00 Göran Larsson RÖTTER och VINGAR – tankar om bråttomsamhället och människans själ

RÖTTER och VINGAR handlar om hur vi fungerar som människor, när vi inte gör det – och vad vi kan göra åt det. Föreläsningen tar upp fenomen som stress och utmattning, men vill fr.a. visa på vägar mot konsten att vara självsnäll – och att ta väl hand om sin själ – för att kunna leva sannare, modigare och helare. Med humor, värme och många vardagliga exempel lotsar oss Göran Larsson på den slingriga vägen mot att bli sin egen bästa vän och finna styrka i en Kraft större än oss själva.

Göran Larsson är präst, leg. psykoterapeut och S:t Lukasutbildad själavårdare. Han är verksam som psykoterapeut vid S:t Lukas Dalarna, Falun och är en flitigt anlitad föreläsare över hela Sverige i ämnen som berör mänsklig växt och mognad. Han är också författare till böckerna ”Rötter och vingar” och ”Skamfilad”.

Anmäl dig senast den 25 november till Iréne Pålsson, 046-440 41 59 eller

irene.palsson@svenskakyrkan.se

Kostnad: 50 kr

Välkommen

Svenska Kyrkan i Bjärred i samarbete med Sensus studieförbund

Iréne Pålsson

Mer om Iréne Pålsson

Jag heter Iréne Pålsson. I Bjärreds församling har jag arbetat mer än 25 år och jag trivs mycket bra. Jag är utbildad församlingspedagog med uppgift att skapa öppna och välkomnande mötesplatser för vuxna. Det är en förmån att få möta människor med olika bakgrund och erfarenheter och ta deras frågor och funderingar om livet och tro på allvar. Välkommen att höra av dig!