Caféföredrag

Caféföredrag den 12 oktober kl. 19.00 på Bergagården Hopp och tröst Anna Alebo Kaplan på Killans bönegård

Anna Alebo berättar utifrån sin senaste bok. Hon vill ge oss hopp och tröst, inspirera till bön och förbön
samt hjälpa oss att hitta riktningen framåt också under konstiga, svåra och förvirrande omständigheter.
Anna Alebo är stiftsadjunkt för andlig vägledning och kaplan på Killans bönegård på Österlen. Som författare är hon känd för
ett varmt och personligt tilltal, ett vardagsnära bildspråk och en djup och rik förankring i kristen vägledningstradition.

Iréne Pålsson

Mer om Iréne Pålsson

Jag heter Iréne Pålsson. I Bjärreds församling har jag arbetat mer än 25 år och jag trivs mycket bra. Jag är utbildad församlingspedagog med uppgift att skapa öppna och välkomnande mötesplatser för vuxna. Det är en förmån att få möta människor med olika bakgrund och erfarenheter och ta deras frågor och funderingar om livet och tro på allvar. Välkommen att höra av dig!