Caféföredrag

Kärleken blev mitt vapen Soheila Fors Caféföredrag på Bergagården den 19 mars kl. 19.00

Kärleken blev mitt vapen
Soheila Fors
Caféföredrag på Bergagården den 19 mars kl. 19.00

Kom och lyssna till denna modiga och inspirerande kvinna. Hon arbetar för alla människors lika värde och hon är en röst för dem som inte har en röst. Kärleken blev mitt vapen är rubriken för föredraget och Soheila kommer att dela personligt från sitt eget liv.

Soheila växte upp som adelsflicka i Iran, blev gerillasoldat, gifte sig mot familjens vilja, kom till Sverige, misshandlades av sin man och blev sen lämnad av honom. Soheila fick kontakt med kyrkan och blev kristen, gifte sig med en svensk man. Hon byggde upp Tehusrörelsen och Sveriges största boende för människor utsatta för hedersvåld. Soheila skrev boken om sitt liv, ”Kärleken blev mitt vapen”, den blev den mest utlånade boken på svenska bibliotek. Soheila är en ofta anlitad föreläsare och hon är verksamhetsledare för Tehuset i Karlskoga.

Anmäl dig senast den 18 mars till Iréne Pålsson 046 - 440 41 59,
irene.palsson@svenskakyrkan.se