Billdalskyrksal
Foto: Fotograf Tommy Hvitfeldt

Mötesplatser Billdals kyrka

Höststart för förmiddagsgrupper

Gemenskapsgruppen startar måndag 12 september, Herrgruppen tisdag 13 september och höstens första Soppa med program är måndag 26 september.

GEMENSKAPSGRUPPEN

Måndagar ojämna veckor 11.00-13.00.
Träffpunkt för damer, fika och samvaro. Om du vill tar du med ditt handarbete.

HERRGRUPPEN

Tisdagar ojämna veckor 11.00-13.00.
Träffpunkt för herrar, med fika och samvaro.

SOPPA MED PROGRAM

En gång i månaden 11.00-13.00.
Predikan, soppa och program.

Flera armar uppsträckta mot taket.

Rastplatser

Onsdagskvällar i Billdals kyrka där vi träffas för samtal och tankeutbyte i olika temagrupper. I små grupper utforskar vi livet och tron till exempel genom böcker, samtal och musik. Onsdagar ojämna veckor 18.30-20.30. Start onsdag 14 september. Anmälan.

Messy Church

En kväll i gemenskap - ett annorlunda sätt att vara kyrka. Billdals kyrka anordnar regelbundet Messy church-kvällar med olika teman. Kvällen börjar med gemensam måltid och därefter aktiviteter och samtal kring kvällens tema. Träffen avslutas med en enkel mässa. I höst träffas vi i Billdals kyrka torsdag 29 september 17.00 och tisdag 29 november 17.00. Välkommen!

Veckomässa Billdals kyrka

Veckomässa i Billdals kyrka firas onsdagar jämna veckor klockan 19.00. (Från och med 7 september)