Foto: Ninna Burgman

Mötesplatser Mikaelskyrkan

Affisch sommarcafé i Mikaelskyrkan.

I Mikaelskyrkan finns det verksamhet för alla åldrar. Välkommen att ta del av våra grupper och mötesplatser!

Musik och färgfrossa

Kreativa måndagskvällar - en verksamhet för människor med intellektuella funktionsvariationer. Vi träffas och lär känna varandra och kyrkan och har roligt tillsammans. Detta gör vi genom olika skapande uttrycksmedel såsom musik, rytmik, drama, måleri och dans. Vi startar kvällen med att fika. Mikaelskyrkan måndagar klockan 18.00-19.30. Start 5 september.

Nyfiken på Mindfulness?

Mindfulness är friskvård för hjärna och sinne och en vetenskapligt grundad metod för att öka sin medvetna närvaro. Prova-på kurs om fem tillfällen. Mikaelskyrkan tisdagar 10.00-11.40 med start 13 september. Anmälan.

Höststart Tisdagar i Mikaelskyrkan

Middagsbön och sopplunch i Mikaelskyrkan på tisdagar startar igen för terminen TISDAG 6 SEPTEMBER.

Middagsbön

En stunds stillhet med psalmsång, bibelberättelser, bön och musik. Mikaelskyrkan tisdagar klockan 11.45. Därefter sopplunch i församlingssalen.

Klasar av röda rönnbär.

Tisdagar i Mikaelskyrkan

En mötesplats där vi startar med middagsbön i kyrkan och därefter blir det soppa, bröd och gemenskap i församlingssalen. Ungefär varannan vecka är det "Soppa med mera" med speciellt tema eller program. Mikaelskyrkan tisdagar 11.45.

Kvinnofrukost i Mikaelskyrkan

Lördag 22 oktober 9.00-11.00 Frukost med Lena Sollermar, pastor och samtalsterapeut.

Veckomässa Mikaelskyrkan

En stilla mässa. Mikaelskyrkan torsdagar klockan 19.00.