Foto: Jona Albertsson

Kattarp

Café för Stora & Små (Öppen förskola)
Plats och tid: församlingshemmet i Kattarp, onsdagar 9.30-11.30
Här erbjuds babyrytmik, lek, fika och möjlighet att umgås. Träffen avslutas med en kort andakt och ljuständning för barnen.
Kontakt: ledarna Eva André Calvén och Karin Karlsson

Musik & Lek
Plats och tid: församlingshemmet i Kattarp, tisdagar 16.15-17
För 4-5-åringar. Sång, lek, dans och instrument. Vid intresse, mejla Eva André Calvén.
Kontakt: ledarna Eva André Calvén och Karin Karlsson

Himlakul
Plats och tid: församlingshemmet i Kattarp, tisdagar 13-14.30
För F-klass och årskurs 1. Barnen ses och pysslar, leker, sjunger, lyssnar, fikar, pratar om Gud. Under hösten lär barnen känna vännerna Snick & Snack i Kungaskogen, och får följa med på deras många äventyr! Ledarna hämtar och lämnar på Kattarps skola.
Kontakt: ledarna Kristin Itzigehll och Karin Karlsson

VIP-Klubben
Plats och tid: församlingshemmet i Kattarp, tisdagar 14.45-16.15
För årskurs 2 och 3. I VIP-Klubben är alla lika viktiga och välkomna. Eftermiddagen inleds med fika och sen kan allt möjligt hända. Barnen får sjunga, leka, skapa och får dessutom tillfälle att prata om Gud och tro tillsammans – allt detta genom att upptäcka Frälsarkransen.
Ledarna hämtar och lämnar på Kattarps skola.
Kontakt: ledarna Kristin Itzigehll och Karin Karlsson

Just De'
Plats och tid: församlingshemmet i Kattarp, onsdagar 14-16
För årskurs 4, 5 och 6. Barnen ses och har aktiviteter som tävlingar och fotboll, bakning, kreativa inslag, plus en och annan utflykt. Därför börjar eftermiddagen alltid med mellanmål! På andakterna ges möjlighet att lära känna Gud lite bättre.
Kontakt: ledarna Karin Karlsson och Pernilla Upners

Lighthouse Plats och tid: Sockenstugan i Kattarp, fredagar udda veckor 19.00-22.30
Fredagskvällar för årskurs 7 och uppåt som innehåller roliga påhitt, ungdomscafé, en soft stund i kyrkan och framförallt en härlig gemenskap.
Gruppen kan följas på Instagram för aktuell information: lighthouse.ungdom
Klicka här för att komma till instagramlänken för lighthouse.ungdom
Kontakt: ledarna Kristin Itzigehl, Pernilla Upners och Anna Waitman