Kattarp

Välkommen till vår barn- och ungdomsverksamhet! Här är vårt finfina utbud av roliga grupper för många olika åldrar.
Barngrupperna träffas i församlingshemmet, medan ungdomsgruppen ses i Sockenstugan.
Undrar du över något? Hör av dig till ledaren Karin via mejl.

Det blir inte alltid som man tänkt sig, men till hösten hoppas vi att vi drar igång barngrupperna som vanligt igen.
I augusti går vi ut med information om plats och tider, så håll ögonen öppna!
Anmälan öppnar den 17:e augusti.

Café för Stora & Små (Öppen förskola) Onsdagar 9:30-11:30
Vi har en stunds babyrytmik, leker, fikar och umgås. Träffen avslutas med en kort andakt där vi tänder ljus för barnen.
Ledare: Eva André Calvén & Karin Karlsson

Musik & Lek Tisdagar 16:15-17:00
För 4- & 5-åringar.
Sång, lek, dans, instrument mm.
Ledare: Eva André Calvén & Karin Karlsson
Vid intresse, mejla Eva André Calvén.

Himlakul Tisdagar 13:00-14:30
För dig i F-klass & 1:an.
På Himlakul så har vi det just ”himla kul”! Vi ses en stund på tisdagar och gör det mesta: pysslar, leker, sjunger, lyssnar, fikar, pratar om Gud. Välkommen i vårt härliga gäng!
Det här året ska vi se hur man blir ”himmelrik”... Hur då? Kom med, så får du se!
Denna grupp har paus vårterminen 2020!
Ledare: Kristin Itzigehl & Karin Karlsson. Vi hämtar och lämnar på Kattarps skola.

VIP-Klubben Tisdagar 13:00-15:00
För dig i F-klass, 1:an, 2:an & 3:an.
I VIP-Klubben är alla lika viktiga och välkomna! Vi börjar med att fika och sen kan allt möjligt hända… Vi testar, upptäcker, sjunger, leker, skapar och får dessutom tillfälle att prata om Gud & tro tillsammans.

Just De' Onsdagar 14:00-16:00
För dig i 4:an, 5:an & 6:an.
En riktigt go’ grupp som spenderar onsdagseftermiddagen tillsammans! Våra aktiviteter varierar med alltifrån tävlingar & fotboll, till bakning, kreativa inslag, plus en och annan utflykt.. Därför börjar vi alltid med mellanmål! Vi får också möjlighet att lära känna Gud lite bättre på våra mysiga andakter :)
Ledare: Karin Karlsson & Jona Albertsson

Lighthouse Fredagar, udda veckor 19:00-22:30
Fredagskvällar för dig i 7:an och uppåt som innehåller roliga påhitt, ungdomscafé, en soft stund i kyrkan och framförallt en härlig gemenskap :)