Svensgård i Ödåkra

Välkommen till vår barn- och ungdomsverksamhet! Här är vårt finfina utbud av roliga grupper för många olika åldrar.
Undrar du över något? Hör av dig till ledaren Kristin via mejl.

Den 5:e mars är det äntligen dags för Vardagsgudstjänst i Fleninge kyrka!
Anmälan hittas längst ner på sidan.

Stor & Liten (Öppen förskola) Måndagar 9:30-12:00
Öppen förskola är en mötesplats för alla föräldrar och barn. Här kan man fika, samtala, leka, pyssla och umgås med varandra. Vi öppnar 9:30 och då står fikabordet framdukat. Vid 10:15 går vi upp på övervåningen där vi har en liten sångstund med ljuständning. Sedan drar leken igång. Fikat kostar 20:-/familj.
Obs! Ingen samling 17:e feb.
Ledare: Kristin Itzigehl

Upptäckarna Måndagar 14:00-15:30
För dig i F-klass & 1:an.
Välkommen i vårt härliga gäng! Det här året ska vi se hur man blir ”himmelrik”...
Hur då? Kom med, så får du se!
Vi kommer pyssla, sjunga, kanske baka och göra något drama!
Ledare: Kristin Itzigehl & Sara Boberg. Vi hämtar och lämnar på Svensgårdsskolan.

Teatergruppen Onsdagar 14:00-15:30
För dig i 2:an & 3:an.
Gillar du att spela teater och sjunga så är det här gruppen för dig! Här lär vi oss olika sätt att spela teater på och vi kommer medverka vid våra familjegudstjänster.

Testpatrullen Onsdagar 16:00-17:30
För dig i 4:an, 5:an & 6:an.
Här testar vi en massa tokiga saker!
Vilken fotboll rullar bäst? Kan man göra egna kristaller? Hur högt kan man klättra i en kyrka? Är semla med kaviar gott? Vem är Gud?
Ibland testar vi på andra ställen.. Var med och se vad vi kommer fram till! Är du redo?
Projektgrupp som är igång fram till den 18:e mars.
Ledare: Bertil Rubin & Kristin Itzigehl

ANMÄLAN
- Till Vardagsgudstjänsten 5:e mars i Fleninge kyrka

För att kunna beräkna kvällsmaten (40kr vuxen, 20kr barn) ber vi er anmäla antal personer till denna härliga kväll :)