Kontakt

Allerums pastorat Besöks- och postadress: Allerums kyrkväg 3, 25476 ALLERUM Telefon: +46(42)167000 E-post till Allerums pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svensgård i Ödåkra

Stor & Liten (Öppen förskola) Måndagar 9:30-12:00
Terminsavslutning v.49! Välkomna igen v.3!
Öppen förskola är en mötesplats för alla föräldrar och barn. Här kan man fika, samtala, leka, pyssla och umgås med varandra. Vi öppnar 9:30 och då står fikabordet framdukat. Vid 10:15 går vi upp på övervåningen där vi har en liten sångstund med ljuständning. Sedan drar leken igång. Fikat kostar 20:-/familj. Varmt välkomna!
Ledare: Susann Eriksson & Kristin Itzigehl

Upptäckarna Måndagar 14:00-15:30
För dig i F-klass & 1:an.
I höst lär vi känna Lukas, Marta, Jairos, den fattiga änkan och många fler som levde för väldigt längesedan. På resans gång upptäcker vi hur och var de levde.
Vi kommer pyssla, sjunga, kanske baka och göra något drama!
Ledare: Susann Eriksson & Kristin Itzigehl. Vi hämtar och lämnar på Svensgårdsskolan.

Teatergruppen Onsdagar 14:00-15:30
För dig i 2:an & 3:an.
Gillar du att spela teater och sjunga så är det här gruppen för dig! Här kommer vi att blanda olika sätt att spela teater. Vi medverkar även vid familjegudstjänster.
Ledare Susann Eriksson & Kristin Itzigehl. Vi hämtar och lämnar på Svensgårdsskolan.

Testpatrullen Torsdagar 14:15-15:45
För dig i 4:an, 5:an & 6:an.
Här testar vi en massa tokiga grejor och ibland ger vi oss också ut och spanar
in nya saker att testa i Ödåkra. Varje gång använder vi ett protokoll som leder fram till ett testresultat. Var med och testa och se vad vi kommer fram till! Vilken fotboll rullar längst? Vilken badtermometer är bäst? Är du redo?!
Ledare: Kristin Itzigehl & Jona Albertsson
Undrar du något är det bara att mejla till Kristin.

Bara Vara Tisdagar 18:00-20:00
För dig i 7:an & uppåt.
Vem känner inte för att bara vara med ett gäng sköna kompisar?
Här blandas det med fika, snack, spel, bakning, stunder med Gud, lekar, utflykter... och mycket mer. Sugen? Då är du välkommen till Bara Vara!
Ledare: Kristin Itzigehl och Jona Albertsson
Ingen anmälan behövs, bara kom!
För mer info, mejla till Kristin.

Ungdomsgruppen 16+ En fredag i månaden 18:00-20:30
För dig i gymnasieåldern & uppåt.
En samling värd att boka in varje månad. Vi fixar kvällsmat tillsammans, umgås & hittar på roligheter och rundar av med en andakt som pricken över i :)
Gruppen har som tradition att göra en utlandsresa, kopplat till ett givet tema.
Träffarna äger rum på olika platser i pastoratet, så mejla Annica för mer info!
Ledare: Annica Rosén Toresson & Jona Albertsson

Bild från 16+Gruppens senaste resa till Dublin! Bild: Jona Albertsson