Foto: Margareta Thomasson

Allerum

Öppen Förskola
Plats och tid: Församlingshemmet i Allerum, onsdagar 9-11.30
Föräldralediga har möjlighet att träffas för att tillsammans med sitt barn sjunga, leka och knyta kontakter. Pastoratet bjuder på kaffe/te, men eget tilltugg får man ta med.
Kontakt: ledarna Susann Eriksson och Birgitta Svensson.

HimlaBUS
Plats och tid: Annexet i Allerum, tisdagar 14-16
För barn i F-klass och årskurs 1. I HimlaBUS träffas barnen för att lära känna personer som bor på ”Lukasgatan”: kvinnan vid brunnen, den lame mannen, Petrus och många fler.
Kontakt: ledarna Susann Eriksson och Sara Boberg. Ledarna hämtar och lämnar på Allerums skola.

Schyssta' Plats och tid: Annexet i Allerum, torsdagar 14-16.
För årskurs 2 och 3. Barnen träffas för att ha en kul stund tillsammans. Många av aktiviteterna kan resultera i medverkan på exempelvis årets julmarknad. Ledarna hämtar och lämnar på Allerums skola.
Kontakt: ledarna Susann Eriksson och Sara Boberg

Barnkör i Allerum
Plats och tid: Allerums församlingshem, tisdagar 15.15-16
För årskurs 2-6. En kör för sångglada som under höstterminen träffas varje tisdag och som då och då medverkar i olika sammanhang.
Kontakt: ledare Jan Olof Rydström

PUSH
Plats och tid: Annexet i Allerum, fredagar 14.15-ca 16
För årskurs 4, 5 och 6. Som en mjukstart inför helgen träffas barnen för att bland annat agera testpatrull och även bidra till årets julmarknad. Här ges tillfälle att undersöka vem Gud är.
Kontakt: ledarna Susann Eriksson och Pernilla Upners