Allerum

Välkommen till vår barn- och ungdomsverksamhet! Här är vårt finfina utbud av trivsamma samlingar med härliga ledare.
Undrar du över något? Hör av dig till ledaren Susann via mejl.

Anmälan är nu öppen och hittas längst ner på sidan!

Öppen Förskola Onsdagar 09:15-11:30
Alla föräldralediga är välkomna! Vi träffas i församlingshemmet och fikar, sjunger, leker samt knyter kontakter som består.
Ingen anmälan - bara kom!
Ledare: Susann Eriksson & Birgitta Svensson
Uppstart 4:e sept.

HimlaBUS Tisdagar 14:00-15:30
För dig i F-klass & 1:an.
Välkommen i vårt härliga gäng, som ses i Annexet! Det här året ska vi se hur man blir ”himmelrik”...
Hur då? Kom med, så får du se!
Ledare: Susann Eriksson & Elin Wiberg. Vi hämtar & lämnar på Allerums skola.

Schyssta' Torsdagar 14:00-15:30
För dig i 2:an & 3:an.
I den här gruppen ses vi för att ha en härlig stund tillsammans, med utgångspunkt i Annexet. Vi har många aktiviteter framför oss som kan resultera i att vi medverkar i en gudstjänst eller på årets julmarknad till exempel.
Ledare: Susann Eriksson & Elin Wiberg. Vi hämtar & lämnar på Allerums skola.

PUSH Tisdagar 15:15-16:45
För dig i 4:an, 5:an & 6:an.
Vi träffas på tisdagseftermiddagar i Annexet och har en riktigt rolig stund tillsammans! Våra aktiviteter kommer att vara alltifrån att lära sig göra sitt eget mellanmål till att bidra till årets julmarknad. Vi satsar på att bli en riktigt bra kompisgrupp! Vi får också tillfälle att undersöka om Gud verkligen finns - och vem är han isåfall?
Ledare: Susann Eriksson & Jona Albertsson

Musikalgrupp Onsdagar 15:15-16:00
För dig i 4:an, 5:an & 6:an.
Teater och sång i församlingshemmet! Målet är såklart en egen musikal som vi kan visa upp!
Ledare: Mia Gustavsson

ANMÄLAN

Här gör du din anmälan till barngrupperna i Allerum!
Du får bekräftelse på att anmälan är mottagen och sedan meddelas du av våra ledare om ditt barn har fått plats i gruppen. Barngrupperna börjar v.36 om inget annat anges.
Mycket varmt välkommen!

Jag anmäler deltagare till följande grupp: