Andreasgården i Laröd

Välkommen till vår barn- och ungdomsverksamhet! Här är vårt finfina utbud av trivsamma samlingar med härliga ledare.
Undrar du över något? Hör av dig till ledaren Annica via mejl.

Öppen Förskola Tisdagar 9:15-12:00
Obs! Terminsavslutning 28:e maj
Småbarn och vuxna tillsammans. Lek, prat, fika och sångstund 10:00.
Ledare: Birgitta Svensson & Elin Wiberg

Kyrkans Barntimmar Måndagar 9:00-12:00
För barn 3-5 år från hela pastoratet.
I en liten grupp, max 15 barn, vill vi vara ett komplement till övrig förskoleverksamhet. Kanske passar detta för er som är hemma med småsyskon eller inte har så många timmar i förskolan.
Anmälan görs via mejl till Annica
Ledare: Annica Rosén Toresson & Birgitta Svensson

Mini-Miniorer Onsdagar 13:45-15:15
För dig i F-klass & 1:an.
Vi erbjuder dig en rolig eftermiddag med en samling där vi öppnar skattkistan. Vad innehåller den idag? Våra samlingar varvas med lek, pyssel, drama och sång. Vi bjuder på mellanmål.
Ledare: Annica Rosén Toresson, Birgitta Svensson & Elin Wiberg. Vi hämtar och lämnar vid skolorna.

Miniorer Torsdagar 13:50-15:20
För dig i 2:an & 3:an.
En eftermiddag med en samling där vi öppnar skattkistan. Vad innehåller den idag? Våra samlingar varvas med lek, pyssel, drama och sång. Vi bjuder på mellanmål.

Barnkören Kors & Tvärs Torsdagar 15:20-16:00
För dig i 2:an & uppåt.
Sång, lek och musik direkt efter Miniorerna, öppet även för barn som inte deltar i Miniorerna. Efter kören följer vi tillbaka till skolorna.
Ledare: Elin Wiberg & Annica Rosén Toresson

Skaparverkstan Tisdagar 14:45-16:00
För dig i 4:an, 5:an & 6:an.
Vi öppnar huset 14:20 och har "drop-in" efter hand som skolorna slutar. Här utvecklar du din kreativa sida med pyssel, lek, teater, sport, mellanmål och mycket annat.
Ledare: Birgitta Svensson & Annica Rosén Toresson

Ungdomskvällar Onsdagar 18:00-20:00
För dig i 7:an och upp till gymnasieåldern.
Välkommen till en rolig, avslappnad och givande kväll mitt i veckan! Vi hittar på nån rolig aktivitet, hänger & fikar och avslutar med en skön andakt.
Ledare: Jona Albertsson & Annica Rosén Toresson
Ingen anmälan behövs, bara kom!
Frågor? Mejla Jona.

Ungdomsgruppen 16+ En fredag i månaden 18:00-20:30
För dig i gymnasieåldern & uppåt.
En samling värd att boka in varje månad. Vi fixar kvällsmat tillsammans, umgås & hittar på roligheter och rundar av med en andakt som pricken över i :)
Gruppen har som tradition att göra en utlandsresa, kopplat till ett givet tema.
Träffarna äger rum på olika platser i pastoratet, så mejla Annica för mer info!
Ledare: Annica Rosén Toresson & Jona Albertsson

Bild från 16+Gruppens senaste resa till Dublin! Bild: Jona Albertsson