Alfta-Ovanåkers församling

Alfta - Ovanåkers församling en mötesplats för dig. Vi vill vara närvarande i tiden så att människor kan upptäcka sin tro, hitta inspiration och livsglädje hos Jesus Kristus, trygghet hos Gud och tillit till såväl andra människor som sin egen förmåga.

Alternativ framside bild med kyrko/kapell byggnader.

Svenska kyrkan har tillsammans en gräns på 10 000 anrop per dag på Youtube, som vi ofta når upp till. Räknaren nollställs klockan 9:00 varje dag, vilket gör att de flesta problemen uppkommer på eftermiddagen. Så kan ni inte se våra andakter och gudstjänster på eftermiddagen så kommer dem tillbaka dagen efter.

På församlingens facebook sida kan du se andakter och gudstjänster alla tider på dygnet. Facebook ser du längre ner på denna sida. Du behöver inte ha en facebook sida själv för att kunna se, det går titta ändå.

Onsdag den 27 maj, välkommen till andakt med Lars Andersson

Idag är det söndagen före pingst 24 maj och Anna-Marita Wadlund välkomnar till gudstjänst i Alfta-Ovanåkers församling. Kollekten denna söndag går till väntjänsten i Alfta och Ovanåker och du kan swisha din gåva till nummer 123 071 33 47. Tack!

Följ oss gärna på facebook, klicka på länken:

Johannesgårdens församlingsexpedition

Vi på Alfta Ovanåkers församling anpassar vår verksamhet efter myndigheternas rekommendationer som rör coronaviruset. Coronavirusets spridning gör omtänksamhet och hänsyn viktigare än vanligt.

För att värna om allas vår hälsa och minimera smittspridning hänvisar vi Er att kontakta oss på våra telefontider:

Mån, Tis och Tors kl 09.00-12.00

Församlingsexpedition tel: 0271-100 79

Kyrkogårdexpedition tel: 0271-104 19

Behöver du någon att samtala med eller kanske tillhör du en riskgrupp och därför behöver praktisk hjälp med något.

Kontakta Diakoniassistent Elsie-Marie Einarsson tel: 0271-340 60

Behöver du någon att prata med? Att få dela sina tankar med någon kan göra skillnad. Jourhavande präst lyssnar, och det som sägs stannar mellan er. Du kontaktar Jourhavande präst via telefon, digitalt brev eller chatt. Längst ner på  sidan i en blå ruta hittar du telefonnummer, digitalt brev och chatt till Jourhavande präst.

Möjlighet till samtal på telefon till er I Woxnadalen om ni önskar i dessa Corona tider, med funderingar, ensamhet, rädsla eller bara en enkel pratstund med mig.

Söndag-fredag 09.00-19.00, Tel: 070-311 07 10

Diakon Christer Schwartz Alfta-Ovanåkers Församling.

Vi samlar kraft av varandra!

Var dag är en vandring i Tre enighets rum, där kraften kan hämtas från Anden en stund. Helige Ande ger trygghet o lugn, tänk att få vila i Anden en stund

I OROS TIDER

SKICKA FÖRBÖN-SMS DYGNET RUNT 070-311 07 10
Diakon Christer Schwartz Alfta-Ovanåkers församling

Klicka på blåa texten Böner och tankar i oros tider som är skrivna av anställda på Alfta Ovanåkers Församling.

Foto: Josefin Törnberg

Vi ber och tänder ljus. Vi ber för vår bygd, vårt land och för hela vår värld. Vi lever i en tid av oro. På olika sätt får vi bära varandra igenom den här tiden burna av vår Barnavän.

Vi har öppet så att du kan komma, under så lång tid du själv väljer, till en stund av bön och ljuständning i Alfta kyrka och S:t Olofs kapell måndagar-onsdagar kl 10.00-12.00.  Voxna kyrka tisdagar kl 10.00 - 12.00

Varmt välkommen till en stund av stillhet och bön/ Alfta Ovanåkers församling

Hej alla barn och föräldrar.

I Voxna sitter det en tipsrunda uppsatt som börjar vid busshållsplatsen, rundeln och som går runt herrgården. Tipslappar och pennor finns. Ta en mysig promenad och svara på 13 frågor. Skriv namn och lägg svarslappen i brevlådan.

Varje tisdag kommer vi att lotta en vinnare som får ett pris 😀 (kontaktas av Malin och Nina) och varje tisdag kommer frågorna att bytas ut, med ny chans att promenera och vinna.

Hälsningar Malin Boman Simonsson och Nina Wikell Woxlin Församlingsassistenter
Alfta-Ovanåkers Församling.

Hej alla barn och föräldrar.

Från och med idag den 20 maj sitter det en tipsrunda uppsatt vid S:t Olofs kapell i Edsbyn som börjar vid sopskjulet och går runt kapellet.
Tipslappar och pennor finns.
Ta er en mysig runda och svara på 13 frågor. Skriv namn m.m och lägg svarslappen i svarslådan.
Varje onsdag kommer vi att lotta en vinnare som får ett pris 😀 (kontaktas av Malin och Nina) och varje onsdag kommer frågorna att bytas ut, med ny chans att promenera och vinna.

Hälsningar Malin Boman Simonsson och Nina Wikell Woxlin Församlingsassistenter barn och ungdom.

Vi samarbetar med: