Alfta-Ovanåkers församling Besöksadress: Västra Kyrkogatan 9, Johannesgården, 82230 Alfta Postadress: Box 73, 82222 Alfta Telefon: +46(271)10079 E-post till Alfta-Ovanåkers församling

Alfta-Ovanåkers församling

Alfta-Ovanåkers församling i Hälsingland är en del av den världsvida Kyrkan och räknar med Jesus Kristus som vår Broder och Herre. Vi har sju kyrkor och kapell i vår församling. Kyrkorna är främst gudstjänstrum, men de är också några av bygdens mest intressanta byggnader ur kulturhistorisk synpunkt.

Alternativ framside bild med kyrko/kapell byggnader.

Johannesgårdens församlingsexpedition öppettider: helgfri
måndag, tisdag, torsdag kl 09.00 - 12.00
tel 0271 - 100 79

Vill du skänka en Gåva

Bankgiro 5200-7804

Glöm ej att märka inbetalningen med avsändare, ändamål och vid minnesgåvor även namn på den som har avlidit.

Tack för din Gåva!

Här kan du läsa vad som händer i Alfta-Ovanåkers Församling, klicka på den blåatexten.

Följ oss gärna på facebook, klicka på länken:

Vi samarbetar med: