Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon: +46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Konfirmation

Konfirmation i Växjö - Få tid för livets stora frågor - Ta chansen att upptäcka vad kristen tro är - Lär känna nya människor - Bli mer allmänbildad #gillautmaningen - helt enkelt!

Vem är jag? Vem bryr sig om hur jag mår? Finns det en Gud som ser mig? Varför kan vuxna inte förstå mig? Varför dog Jesus, vem var han och vem är han? Är det rätt att döda djur? Vad är en människa? Vågar jag hoppas på en framtid? Vad är rättvist?

Frågorna kan vara oändligt många. På våra konfirmandträffar berättar vi om kristen tro utifrån dina frågor och funderingar. Vi gör det på ett sätt så att du ska få möjlighet att stanna upp och fundera vidare. Genom skapande, drama, lek, musik, stillhet och samtal försöker vi komma närmare svaren. Vi kanske inte når ända fram, men vi ger dig vägar att söka vidare.

Vill du vara med? Här kan du anmäla dig.

Kontaktperson, konfirmation

Helena Fyhr Abrahamsson