Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon:+46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Anmäl dig här!

Anmälan är nu stängd och 405 ungdomar har valt att starta sin konfatid hösten 2019.

Anmälan till konfirmation läsåret 2019-2020

Klicka på länken nedan för den grupp du vill anmäla dig till. Du kommer då till en anmälningssida där du klickar på den blå knappen som heter INTRESSEANMÄLAN, den finns längst ner på sidan. Välkommen med din ansökan!

Anmälan är stängd.

Har du missat att anmäla dig eller om du har några frågor, är du välkommen att kontakta Svenska kyrkan Växjös konfirmationssamordare:

Helena Fyhr Abrahamsson