Praktik, sommarjobb eller prao

För dig som är nyfiken på Svenska kyrkan finns möjlighet att lära mer, t ex genom ett sommarjobb eller en praktikplats.

Praktik

För dig som går en yrkes- eller högskoleutbildning finns möjlighet att praktisera en tid hos Svenska kyrkan Västerås. En praktiskplats kan också vara en god möjlighet för den som kanske befinner sig mellan jobb eller behöver mer arbetslivserfarenhet. Kontakta oss och prata med vår praktiksamordnare om du vill veta mer.
Kontakt: Lars Rasmussen, 021-10 86 05 Skicka e-post till Lars
Du kan också läsa om hur Matilda upplevde sin praktik!

Sommarjobb för högskolestuderande

För dig som går högskola/är i högskoleålder finns 10 veckors sommarjobb på Kyrkogårdsförvaltningen. Ansökningsperioden sker under februari/mars. Alla lediga jobb hittar du här!

Sommarjobb för gymnasieungdom

Varje sommar anställer Kyrkogård säsongsarbetare. För dig som går i gymnasiet finns möjlighet att söka fyraveckors sommarjobb på Kyrkogårdsförvaltningen. Ansökningsperioden sker under april. Alla lediga jobb hittar du här!
Inför sommaren 2020: Utifrån rådande situation tar vi i nuläget inte emot några sommarjobbare. Om läget ser annorlunda ut längre fram mot sommaren kommer vi publicera en annons på vår hemsida. Prenumerera gärna så du inte missar något spännande jobb.

Prao
Är du intresserad av en praoplats? I Svenska kyrkan Västerås har du möjlighet till prao på platser över hela stan och en rad olika yrken. Läs mer här och kontakta oss gärna oss om du vill veta mer.