Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Västerås Besöksadress: Domprostgården, V Kyrkogatan 3, 72215 Västerås Postadress: Svenska kyrkan Västerås, Box 5, 72103 Västerås Telefon:+46(21)814600 E-post till Svenska kyrkan Västerås

Praktik, sommarjobb eller prao

För dig som är nyfiken på Svenska kyrkan finns möjlighet att lära mer, t ex genom ett sommarjobb eller en praktikplats.

Praktik
För dig som går en yrkes- eller högskoleutbildning finns möjlighet att praktisera en tid hos Svenska kyrkan Västerås. En praktiskplats kan också vara en god möjlighet för den som kanske befinner sig mellan jobb eller behöver mer arbetslivserfarenhet. Kontakta oss och prata med vår praktiksamordnare om du vill veta mer.
Kontakt: Lars Rasmussen, 021-10 86 05 Skicka e-post till Lars
Du kan också läsa om hur Matilda upplevde sin praktik!

Sommarjobb för högskolestuderande

För dig som går högskola/är i högskoleålder finns 10 veckors sommarjobb på Kyrkogårdsförvaltningen. Ansökningsperioden sker under februari/mars. Alla lediga jobb hittar du här!

Sommarjobb för gymnasieungdom

Varje sommar anställer Kyrkogård säsongsarbetare. För dig som går i gymnasiet finns möjlighet att söka fyraveckors sommarjobb på Kyrkogårdsförvaltningen. Ansökningsperioden sker under april. Alla lediga jobb hittar du här!

Prao

Är du intresserad av en praoplats? I Svenska kyrkan Västerås har du möjlighet till prao på platser över hela stan och en rad olika yrken. Läs mer här och kontakta oss gärna oss om du vill veta mer.