Foto: Magnus Aronsson IKON

Konfirmation Vä-Skepparslöv

Konfirmand

Att välja att konfirmera sig är för en del ett personligt självval, för andra inte.
Någon har föräldrar som påverkar, andra väljer att konfirmera sig för att kompisarna gör det, någon för att presenter lockar, medan någon känner sig lite nyfiken på vad konfirmationstiden kan ge, osv.

Oavsett vilken anledning som är din anledning, är du mycket välkommen att bli konfirmand.

Vi har olika alternativ att välja melllan. Du får  välja vilket alternativ som helst, oavsett i vilken församling du bor.
Grupperna kan vara max 15 personer, så först till kvarn.....

Upplevelsegrupper

Vä-Skepparslöv

Tisdagsgruppen Vä Församlingshem: varannan tisdag kl.14.45-17.00 (start september). Några söndagar går vi i kyrkan tillsammans och vi åker på läger. Vid träffarna blir det fika, samtal, studiebesök, skapande m.m. Konfirmation sker i maj månad.

Konfa-Italien: Under hösten 2022 och våren 2023 träffas vi vid fyra tillfällen. Då skolorna slutat åker vi till Italien (Rom) under fem dagar och upplever Rom ur kyrkans perspektiv. Efter resan till Italien träffas vi under två veckor i Vä församlingshem för konfirmandläsning för att sedan konfirmeras den 1 juli.

Titta efter andra alternativ på respektive församlingssida.
Hoppas att det finns ett alternativ för just dig!

Konfirmation

En möjlighet för dig som är nyfiken på livet. Konfirmationstiden är en tid för möten, vänskap och sökanden.