Uppsala stift

Nätverk för sinnesrogudstjänster & sinnesromässa

Sinnesrogudstjänster firas över hela Sverige. I Uppsala stift finns ett 10-tal församlingar som regelbundet firar sinnesrogudstjänster.

Den som arbetar med sinnesrogudstjänster är välkommen med i nätverket som för närvarande omfattar ett 25-tal personer. Gudstjänsterna är öppna för alla.

Sinnesrogudstjänsten i Sverige

Den första Sinnesrogudstjänsten i Sverige firades 1992 på Betelseminariet i Bromma. Initiativtagare var baptistpastorn Harry Månsus, som då var andlig vägledare på ett behandlingshem som tillämpade tolvstegsmetoden.

Samordnare

Christina Rangstedt

Uppsala stift

Diakon .

Direkt: 018 - 430 37 51

Mer om Christina Rangstedt…

Diakon i sinnesromässan som firas varje söndag kl 16.00 i Salabackekyrkan i Uppsala.