En organist och en orgelelev sitter ner tillsammans vid Helga Trefaldighets kyrkas orgel och spelar tillsammans på manualernas tangenter.
Foto: Henrik Viberg

Orgelundervisning i kyrkorna

Både barn, unga och vuxna är välkomna att prova på och kostnadsfritt lära sig att spela orgel.

Spela orgel - något för dig?

I Svenska kyrkan Uppsalas kyrkor finns möjlighet till gratis undervisning i orgelspel för både barn, unga och vuxna.
Om du är intresserad av att prova på och börja ta lektioner är du välkommen att fylla i formuläret här nedan så kommer du att bli kontaktad av någon av de undervisande musikerna i Svenska kyrkan Uppsala.
Om du först vill veta mer är du välkommen att kontakta Linnéa Sjöberg, kyrkomusiker i Vindhemskyrkan Uppsala domkyrkoförsamling och kontaktperson för vårt orgelpedagogiska nätverk i Uppsala pastorat.
E-post: linnea.sjoberg@svenskakyrkan.se

Intresseanmälan för dig som vill spela orgel