Suomenkielistä toimintaa

– kohtaamispaikkoja kaiken ikäisille, messuja, hartauksia, vapaaehtoistyötä, musiikkia, ym.

JUMALANPALVELUKSET – GUDSTJÄNSTER
Alkukeväästä suomenkieliset messut korvataan pandemiarajoituksista johtuen Avoin-kirkko- tapahtumilla. Almtunan kirkko on tuolloin avoinna klo 15-17.

Sinulle tarjotaan mahdollisuus omaan hiljaiseen hartauteen mm. sytyttämällä rukouskynttilöitä sekä kirjoittamalla esirukouspyyntöjä. Ohjelmassa myös mm. musiikkia, laulua sekä sunnuntain hartaus klo 16, jossa myös rukoillaan jätettyjen esirukouspyytöjen puolesta.

Under våren ersätts de vanliga finska mässorna på grund av pandemin med Öppen kyrka. Almtuna kyrka är då öppen mellan 15-17. Du får en möjlighet till din egen stilla andakt genom att tända böneljus och skriva ner dina böneämnen. Du har även möjlighet att lyssna till musik, sång samt en andakt kl. 16.

Enintään 8 henkilöä voi osallistua samaan aikaan!
Max åtta personer får delta samtidigt!

Yksityiskohdat, klikkaa tätä

HARTAUDET/YHTEISLAULUHETKET HOIVAKOTI ONNELASSA
Hartaudet/yhteislauluhetket hoivakoti Onnelassa Sävjassa klo 15.30 joka toinen tiistai, parittomat viikot, 19/1 lähtien.

Äldreboende Fortuna-Onnela, Stenbrohultsvägen 6, Uppsala

Diakoniatyö - ryhmätoimintaa

JUMALANPALVELUSRYHMÄ

URSULA-KUORO
Kuoro harjoittelee tiistaisin klo 19 Almtunan kirkossa.
Lisätietoja Sanna Ruohoniemi: sanna.ruohoniemi@svenskakyrkan.se

JUTTUNURKKA
Juttunurkka, Gottsundan kirkko

ÅRSTAN KÄVELYRYHMÄ
Årstan kävelyryhmä joka toinen tiistai 13.30-15, 12/1 alkaen.
Kokoontuminen Årstan kirkon ulkopuolella.

SUOMI-RYHMÄ
Suomi-ryhmä Stenhagen, Sankta Marian kirkko

ÄÄNEENLUKUPIIRI

YSTÄVÄTOIMINTA
Seurakunta järjestää suomen- kielistä vapaaehtoistoimintaa. Tervetuloa mukaan auttamistyöhön tai jos kuulet auttamisen tarpeessa olevista ihmisistä, ota yhteyttä diakoniin 018-430 3818.

PALVELEVA PUHELIN 020-262500
Soittoosi vastaa suomenkielinen lähimmäinen. Voit keskustella elämäntilanteestasi kertomatta nimeäsi tai asuinpaikkaasi. Päivystäjä on vaitiolovelvollinen, tehtäväänsä koulutettu vapaaehtoinen. Ruotsin kirkon palveleva puhelin päivystää joka ilta klo 21–24.

UPPSALAN SUOMALAINEN SEURAKUNTARYHMÄ
Almtunan kirkko, Torkelsgatan 2