Foto: Magnus Aronson

Volontäruppdrag i Grisbackakyrkan

Vi är många som tillsammans bär arbetet i Grisbackakyrkan. Vill du också vara med och göra något meningsfullt för andra som ideell?

Aktuella volontäruppdrag i Grisbackakyrkan

Göra kyrkfika

• När: Söndagar kl. 9:00-13:00
  • Uppgift: Att ingå i en grupp som ordnar kyrkfika var sjätte vecka. Göra i ordning, servera, diska och plocka undan när alla fikat klart.
  • Kontaktperson:  Moa Beak 090-200 2853

Volontäruppdrag i Blå Träffen

• När: Onsdagar kl. 17:00-21:00
  • Uppgift: Blå Träffen är en mötesplats och gemenskap som riktar sig till personer med olika funktionsnedsättningar. Vi träffas på onsdagar kl. 18-20 i Grisbackakyrkan. Som volontär i verksamheten har du möjlighet att välja mellan olika uppdrag. Några exempel är att ordna med fika, hjälpa till vid pysselstationer och att ansvara för teknik (ljud och bild). Är du intresserad och önskar få mer information är du varmt välkommen att höra av dig!
  • Kontaktperson: Malin Nording 090-200 2851

Ledare i Creo

• När: Tisdagar kl. 15:00-18:00
  • Uppgift: Creo är en skapande grupp för mellanstadiebarn. Hantverk/pyssel, lekar, idrott. Ta kontakt så får du veta mera om vilka arbetsuppgifter som finns!
  • Kontaktperson:  Maria Andersson 090-200 2854

Ledare i ungdoms- eller barngrupp

• När: Fredagar kl. 17:00-22:00 (olika tider beroende på grupp)
  • Uppgift: Vi har fyra grupper för ungdomar och barn på fredagkvällar. Varje grupp träffas ca. var tredje vecka. Ta kontakt så får du veta mera om vilka arbetsuppgifter som finns!
  • Kontaktperson:  Anneli Aronsson 090-200 2856

Hjälpa till med programmet på Öppet hus

• När: Torsdagar kl. 12:00-16:00
  • Uppgift: Öppet hus är en mötesplats daglediga som vill träffa andra en stund mitt på dagen. Det finns behov av en eller två volontärer som kan hjälpa till med programmet.
    Vi tar även emot fler volontärer som kan hjälpa till med fikat, kontinuerligt eller vid enstaka tillfällen.
  • Kontaktperson:  Malin Nording 090-200 2851

Alla uppgifter är viktiga och tillsammans kan vi göra skillnad för varandra och andra människor, ”man trivs där man behövs”

Det finns också volontäruppdrag i andra kyrkor och mötesplatser runt om i Umeå, läs mer om dem via länken nedan.