Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon:+46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå

Volontäruppdrag i Grisbackakyrkan

Vi är många som tillsammans bär arbetet i Grisbackakyrkan. Vill du också vara med och göra något meningsfullt för andra som ideell?

Aktuella volontäruppdrag i Grisbackakyrkan

Göra kyrkfika

• När: Söndagar kl. 9:00-13:00
  • Uppgift: Att ingå i en grupp som ordnar kyrkfika var sjätte vecka. Göra i ordning, servera, diska och plocka undan när alla fikat klart.
  • Kontaktperson:  Erik Wäcklén 090-200 2855

Volontäruppdrag i Blå Träffen

• När: Onsdagar kl. 17:00-21:00
  • Uppgift: Blå Träffen är en öppen verksamhet för personer med olika funktionshinder. Just nu finns behov av någon som kan spela piano, gitarr eller orgel på Blå Träffen.     Ta kontakt så får du veta mera om vilka andra arbetsuppgifter som finns!
  • Kontaktperson: Malin Nording 090-200 2851

Ledare i Creo

• När: Tisdagar kl. 15:00-18:00
  • Uppgift: Creo är en skapande grupp för mellanstadiebarn. Hantverk/pyssel, lekar, idrott. Ta kontakt så får du veta mera om vilka arbetsuppgifter som finns!
  • Kontaktperson:  Anneli Aronsson 090-200 2856

Ledare i ungdoms- eller barngrupp

• När: Fredagar kl. 17:00-22:00 (olika tider beroende på grupp)
  • Uppgift: Vi har tre grupper för ungdomar och barn på fredagkvällar. Varje grupp träffas ca. var tredje vecka. Ta kontakt så får du veta mera om vilka arbetsuppgifter som finns!
  • Kontaktperson:  Anneli Aronsson 090-200 2856

Hjälpa till med programmet på Öppet hus

• När: Torsdagar kl. 12:00-16:00
  • Uppgift: Öppet hus är en mötesplats daglediga som vill träffa andra en stund mitt på dagen. Det finns behov av en eller två volontärer som kan hjälpa till med programmet.
  • Kontaktperson:  Malin Nording 090-200 2851

Hjälpa till på SFI-café

• När: Tisdag mitt på dagen, en gång i månaden.
  • Uppgift: En gång i månaden deltar en grupp från Grisbackakyrkan på SFI-café. SFI betyder svenska för invandrare, och vi bjuder dem som utbildar sig där på fika samtidigt som vi samtalar på svenska. Nu vill vi bli fler i gruppen. Vill du bli en av oss? Eller vill du baka en god kaka som vi kan ta med oss till SFI?
  • Kontaktperson:  Malin Nording 090-200 2851

Alla uppgifter är viktiga och tillsammans kan vi göra skillnad för varandra och andra människor, ”man trivs där man behövs”

Det finns också volontäruppdrag i andra kyrkor och mötesplatser runt om i Umeå, läs mer om dem via länken nedan.