Sommarhäng

I sommar är Umeå stads kyrka öppen för ungdomar kl 12–21. Härifrån anordnas även gemensamma aktiviteter och utflykter. Ingång och partytält finns på gräsmattan mot älven.

Den 15 juni till 9 augusti är de unga ledare och anställda som skulle ha jobbat på sommarens konfirmationsläger i stället på plats vid Umeå stads kyrka.

Här blir det kravlöst häng, möjlighet att prata och alla möjliga slags aktiviteter som kubb, spel, pussel och pyssel. Dessutom arrangeras dagligen utflykter på cykelavstånd. Det kan vara allt från promenader och bad till fiske och streetbasket. Förslag är välkomna!

Aktiviteterna riktar sig till högstadie- och gymnasieungdomar. Allt är kostnadsfritt om det inte står något annat.

Samtalsmottagningen P.S. Ung är öppen.

Dagligt program 15 juni till 9 augusti

• Öppet kl 12–21

• Lunchandakt kl 12.00

• Olika aktiviteter som kubb, pussel, sällskapsspel och kiosk. Drop in. Dagens program finns bland annat på Instagram

• Utflykter som fiske, bad och streetbasket. Anmälan.

• Aftonbön.

Mer information på ”sommarhang_ume”

Information om aktiviteterna finns på: Discord-server, Instagram, Snapchat och TikTok. Sök efter ”Sommarhang_ume”

Telefon: 070-320 87 71 (någon svarar kl 12-21 varje dag)

Läs en längre artikel om Sommarhäng här.

Covid-19: Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer

Avvikande öppettider

Några tillfällen i sommar är kyrkan bokad för andra arrangemang. Då tar Sommarhäng paus en del av dagen. Håll utkik på Instagrameller andra sociala medier.  Det gäller bland annat 14 juli, 18 juli, 25 juli och 1 augusti.