Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon:+46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå

Volontäruppdrag i Ersmarkskyrkan

Vi är många som tillsammans bär arbetet i Ersmarkskyrkan. Vill du också vara med och göra något meningsfullt för andra som ideell i Ersmarkskyrkan?

Aktuella volontäruppdrag i Ersmarkskyrkan

Ledaruppdrag

• När: Varierande tider beroende på uppdrag
  • Uppgift: Vi har t.ex. scouter och körer i olika åldrar, ungdomsgrupp, öppen förskola, söndagsskolan Skatten, träffar för daglediga och promenader. Vill du vara med som ledare i någon grupp?
  • Kontaktperson: marta.backman@svenskakyrkan.se, 090-200 25 44 eller
    ingela.forslund@svenskakyrkan.se, 090-200 25 40

• När: Under gudstjänster
  • Uppgift: När vi firar gudstjänst sköter någon ljudet, är mötesledare, välkomnar folk till kyrkan, ordnar med fika mm. Detta gör vi oftast tillsammans i ansvarsgrupper. Vill du vara med i en ansvarsgrupp eller hjälpa till vid en enstaka gudstjänst?
  • Kontaktperson: mattias.winbladvonwalter@svenskakyrkan.se, 090-200 25 45

Praktiska uppgifter

• När: Varierande tider beroende på uppgift
  • Uppgift: Det är många olika praktiska uppgifter som görs i kyrkan av ideella. Allt från matlagning och diskning vid Vardagmiddagarna till trädgårdsskötsel, gräsklippning, laga trasiga stolar och annat underhåll. Vill du hjälpa till med praktiska saker i kyrkan, själv eller med andra?
  • Kontaktperson: petra.store@svenskakyrkan.se, 090-200 25 43 eller
    ingela.forslund@svenskakyrkan.se, 090-200 25 40

Alla uppgifter är viktiga och tillsammans kan vi göra skillnad för varandra och andra människor, ”man trivs där man behövs”

Det finns också volontäruppdrag i andra kyrkor och mötesplatser runt om i Umeå, läs mer om dem via länken nedan.