Other languages with Google Translate

Kontakt

Tystbergabygdens församling Besöks- och postadress: Stationsvägen 4, 61174 Tystberga Telefon: +46(155)260017 E-post till Tystbergabygdens församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Tystbergabygdens församling

Välkommen hit!

Vår församling finns i Strängnäs stift, Nyköpings kontrakt, mellan Nyköping och Trosa i Södermanland.
Här finns fem kyrkor; Tystberga, Bälinge Lästringe, Sättersta och Bogsta kyrkor, som alla är betydande för människorna i bygden på sitt alldeles eget sätt.

Just nu pågår en kampanj från något som heter Kyrkskatt som tycker att du ska gå ur Svenska kyrkan. Om du gör det via dem så tar de betalt (369 kronor). Vi vill uppmana dig att stanna som medlem i Svenska kyrkan. Du behövs! Kanske du inte hinner/vill vara aktiv, men genom ditt medlemsskap bidrar du till gemenskap, gudstjänstfirande och verksamheter för människor i alla åldrar och alla livssituationer. Svenska kyrkan erbjuder dessutom ett rikt musikutbud och tar ansvar för det gemensamma kulturarvet. Sverige blir fattigare utan Svenska kyrkan. Vill du trots allt inte vara medlem längre, så ordnar vi det om du kontaktar oss. Kostnadsfritt. Och du är alltid välkommen tillbaka när du vill.

tystbergabygdens församling

Stationsvägen 4, 611 74 Tystberga