Kyrktaxi

Gratis att åka till kyrkan!

Vill Du ha gratis kyrktaxi?

Turinge-Taxinge församling tillhandahåller möjligheten att åka gratis Kyrktaxi till och från församlingens gudstjänster på söndagar och kyrkliga helgdagar, veckomässor, Livspausgudstjänster samt konserter och Musik i sommarkväll. Kyrktaxi får användas av den som har svårigheter att förflytta sig på egen hand eller anlita allmänna kommunikationer.

För att boka kyrktaxi: ring till församlingsexpeditionen så meddelas du en kod och vilket nummer du ringer och bokar. Bokning hos taxibolaget sker senast 2 timmar före önskad avfärd.

Församlingsexpeditionen i Herrgården samt telefonväxeln 08-554 909 20 har öppet helgfri vardag: mån kl 9-12, tis kl 13-15 samt ons-fre kl 9-12.